• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dieta odchudzająca starającej

od jutra będę grzeszyć, bo wieczorkiem zamierzam się napić winka...potem będzie wigilia, więc obżarstwo na maksa... ale jutro ma przyjść do mnie @, więc jestem usprawiedliwiona, heheh
Dziewczynki za pamięci (chociaz pewnie jeszcze jutro wpadnę)
Życzę wam wszystkim
Wesołych, Spokojnych i Magicznych Świąt Bożego Narodzenia

reklama
Większość z nas pewnie jutro w kuchni spędzi czas.

I ja również życzę każdej z osobna - Zdrowych, Spokojnych i Radosnych Świąt oraz spełnienia marzeń. A nadchodzący Nowy Rok niech przyniesie wam same dobrodziejstwa.

Ale weszłam nie tylko po to...
Drogie koleżanki doradźcie . Kupując otręby owsiane f. Kupiec w opakowaniu było zawsze gratis małe opakowanie otrębów ( chyba pszennych ) granulowanych truskawkowych.
Trochę mi się tego uzbierało. Myślicie , że teraz będąc na III F. spokojnie mogę je wcinać , np. do owsianki?

JUSTA- ja zrobilam musli Dukana i wymieszalam te truskawkowe z Dukanowymi-oczywiscie tych truskawkowych bylo mniej i wcinalam z jogurtami wiec spoko loko-mozesz w III fazie :)w koncu mozesz owoce no nie :))

pozdrawiam wszystkie :)!!!

dzień dobry:) ja wczoraj na kolacje troche zgrzeszyłam i zjadłam śledzie w sosie śmietankowo jogurtowym i do tego pomarańcze... a dzis rano waga pokazała tyle co wczoraj więc sie ciesze... zauważyłam że ostatnio jem dużo cytrusów mandarynek grejpfrutów pomaranczy a waga albo stoi albo idzie w dół... nieprzybywa więc jem jadal co wy o tym myślicie??

Bafinka - wydaje mi się, że to rozsądne, bo teraz to za dużo pokus w koło, żeby się torturować, a po nowym roku będziesz miała nową energię do działania. A z resztą, może już nie będziesz mogła przechodzić na z powrotem na II fazę???:))) Tego tak naprawdę Ci życzę i mam nadzieję, że Ci się udało!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry