reklama

Dieta odchudzająca starającej

od jutra będę grzeszyć, bo wieczorkiem zamierzam się napić winka...potem będzie wigilia, więc obżarstwo na maksa... ale jutro ma przyjść do mnie @, więc jestem usprawiedliwiona, heheh
Dziewczynki za pamięci (chociaz pewnie jeszcze jutro wpadnę)
Życzę wam wszystkim
Wesołych, Spokojnych i Magicznych Świąt Bożego Narodzenia

reklama
Większość z nas pewnie jutro w kuchni spędzi czas.

I ja również życzę każdej z osobna - Zdrowych, Spokojnych i Radosnych Świąt oraz spełnienia marzeń. A nadchodzący Nowy Rok niech przyniesie wam same dobrodziejstwa.

Ale weszłam nie tylko po to...
Drogie koleżanki doradźcie . Kupując otręby owsiane f. Kupiec w opakowaniu było zawsze gratis małe opakowanie otrębów ( chyba pszennych ) granulowanych truskawkowych.
Trochę mi się tego uzbierało. Myślicie , że teraz będąc na III F. spokojnie mogę je wcinać , np. do owsianki?

JUSTA- ja zrobilam musli Dukana i wymieszalam te truskawkowe z Dukanowymi-oczywiscie tych truskawkowych bylo mniej i wcinalam z jogurtami wiec spoko loko-mozesz w III fazie :)w koncu mozesz owoce no nie :))

pozdrawiam wszystkie :)!!!

dzień dobry:) ja wczoraj na kolacje troche zgrzeszyłam i zjadłam śledzie w sosie śmietankowo jogurtowym i do tego pomarańcze... a dzis rano waga pokazała tyle co wczoraj więc sie ciesze... zauważyłam że ostatnio jem dużo cytrusów mandarynek grejpfrutów pomaranczy a waga albo stoi albo idzie w dół... nieprzybywa więc jem jadal co wy o tym myślicie??

Bafinka - wydaje mi się, że to rozsądne, bo teraz to za dużo pokus w koło, żeby się torturować, a po nowym roku będziesz miała nową energię do działania. A z resztą, może już nie będziesz mogła przechodzić na z powrotem na II fazę???:))) Tego tak naprawdę Ci życzę i mam nadzieję, że Ci się udało!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry