Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
u mnie też waga dzisiaj pokazała 61kg... czyli 1 kg do przodu...nie jest dobrze, ale przyznam się, że po tym obżarstwie spodziewałam się, że będzie przynajmniej 2kg więcej...ja myślę, że po sylwestrze zrobię sobie kilka dni samych proteinek)
I ja wczoraj wieczorkiem zjechałam do domku. Jako kierowca przez święta mało co drinkowałam, ale jeść jadłam wszystko , co się nie ruszało. Wagowo dziś 59,1 kg.Więc chyba ok.
Kochane spinamy dupki i jedziemy z tym nadprogramem! Mam nadzieję, że szybciutko pozbędziemy się niepotrzebnego balastu.
A teraz zmykam ogarnąć mieszkanie.
Dziewczynki i ja się pryłączę do Was Jeśli oczywiscie można...to moje drugie podejsc do diety, ale postanowiłam, ze tym razem mi sie uda...i sama siebie zszokowałam bo zaczynam dietkowac dzisiaj, a przeciez zaraz sylwester...jak Wy sobie z tym poradzicie?? Czy robicie jakąs przerwę w Dukowaniu?