reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
hejka
ja weszlam na wage-masakra-61,5kg [FONT=&quot]
c001.gif
[/FONT]
trzeba bedzie zrobic kilka dni P [FONT=&quot]
e016.gif
[/FONT]

u mnie też waga dzisiaj pokazała 61kg... czyli 1 kg do przodu...nie jest dobrze, ale przyznam się, że po tym obżarstwie spodziewałam się, że będzie przynajmniej 2kg więcej...ja myślę, że po sylwestrze zrobię sobie kilka dni samych proteinek:))

WIKULA- cześć kochana:)ja sie pocieszam tym,ze mam teraz plodne dni i moze troche tez sie woda zatrzymala:sorry:
zobacze za 3,4 dni czy cos zleci czy ...:blink:

a poza tym ajerkoniak króluje od kilku dni i moze to alkohol swoje zrobil:sorry2:

I ja wczoraj wieczorkiem zjechałam do domku. Jako kierowca przez święta mało co drinkowałam, ale jeść jadłam wszystko , co się nie ruszało. Wagowo dziś 59,1 kg.Więc chyba ok.
Kochane spinamy dupki i jedziemy z tym nadprogramem! Mam nadzieję, że szybciutko pozbędziemy się niepotrzebnego balastu.
A teraz zmykam ogarnąć mieszkanie.

Mama nie przejumuj się;-) te kg to na pewno woda:tak:
wikula kilogram w góre to naprawde nieduzo:tak: wazne , ze mozna bylo pojesc sobie:tak:

Ja po wczorajszym P zaskakujacy kilogramowy spadek. Zauwazyłam , ze moja waga jest w miare stabilna z lekka tendencja w dół

Mama - wiesz mi się właśnie @ kończy więc to też przez nią mogłam mieć wodę w organizmie, mam nadzieję, że po sylwestrze wszystko wróci do normy!

Justa - najgorsze właśnie jest to, że jak się wraca do domu po kilku dniach, to trzeba sprzątać...ZCzy to nie mogłoby się zrobić samo???

Ja lecę zaraz na siłownię, to może szybciej pozbędę się tego kilograma...

Lilith - co tam u Ciebie??

JUSTA czesc ja juz tez posprzatalam ,myslalam ze krasnoludki zrobia to za mnie ale śpią skubane snem zimowym :):):;-)

MARTOLINKA- dziek,mam nadzieje,a poza tym nawet jak mi zostanie na 61 to i tak cudnie...
pytalaś czy mam 25,26 lat-mam skonczone 31:)

WIKULA- milego ćwiczenia na silce :)
czyli jest tak jak Dukan pisze-przed @ zawsze sie woda zatrzymuje...

BAFINKA,LILITH,BZOOZQOWA,LOREE- co u Was???

reklama
Dziewczynki i ja się pryłączę do Was Jeśli oczywiscie można...to moje drugie podejsc do diety, ale postanowiłam, ze tym razem mi sie uda...i sama siebie zszokowałam bo zaczynam dietkowac dzisiaj, a przeciez zaraz sylwester...jak Wy sobie z tym poradzicie?? Czy robicie jakąs przerwę w Dukowaniu?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry