reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
JUSTKAA- mysle ,ze mozna,tylko ,zeby nie byly zbyt slone bo sól zatrzymuje wode w organizmie..

a mi waga spadla o kolejne ........100 g -no szal normalnie ,ale dobre i to...
zawsze to juz 60.900 ;-)

Cześć dziewczyny:-)
Znów się do Was przyłączam:tak:
Bo po świętach strasznie nagrzeszyłam:zawstydzona/y: W same święta nie było źle, bo miałam jelitówke :wściekła/y: i za wiele nie jadłam...ale od poniedziałku to już poleciało...:zawstydzona/y:
Tylko właśnie zastanawiam się czy nie zrobić I fazy od 1.01.2011... Takie postanowienie noworoczne bym miała:tak:No bo obawiam się że w noc Sylwestrową nie obejdzie się bez pokus...
Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swego grona:zawstydzona/y:

SUZI- przyjmujemy od dziś-nie ma co robić planow bo wiesz jak jest-kazdy sobie robi postanowienia noworoczne i guzik z tego wychodzi:-D:-D:-Da jak poczytasz co mozesz jesc to i na Dukanie Sylwka przezyjesz milutko :tak:;-)

SUZI- przyjmujemy od dziś-nie ma co robić planow bo wiesz jak jest-kazdy sobie robi postanowienia noworoczne i guzik z tego wychodzi:-D:-D:-Da jak poczytasz co mozesz jesc to i na Dukanie Sylwka przezyjesz milutko :tak:;-)
Mama wielkie dzięki za przyjęcie!;-)
Bardzo chętnie zaczęła bym od dziś ,ale nawet nie mam produktów:zawstydzona/y: No może jakiś serek by się znalazł:-D
Ale tak się jakoś psychicznie nastawiłam na ten 1.01 że wolę się tego trzymać:tak:
No i powiem Wam że 3 dni jadłam normalnie i źle się już czuje:-(Brzucholek pobolewa, jakaś tak nie do życia jestem:wściekła/y: chyba uzależniłam się od DUKANIA:tak:Taką jakąś pustkę czuję jak nie dukam:-D

No dokładnie:tak: A dietka jest super i działa:) Nawet w święta bratowa powiedziała mi że teraz to widać jak schudłam:-)Normalnie byłam prze szczęśliwa ;-)I mam nadzieję że do wakacji uda mi się schudnąć chociaż 5kg:) Najgorsze jest to że w chwilach załamania jem co popadnie:wściekła/y:A w styczniu będę mieć stresujący czas...:-(I widzę że już zaczynam się stresować

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry