reklama

Dieta odchudzająca starającej

BAFINKA- dziekuje ;-)

a Ty na sniadanko mandaranki i lody??? ;-)

ja jadlam chlebek Dukana z żóltym serkiem i do tego kakao:)

zrazy juz pyrczą na wolnym ogniu ,ziemniaczki sie dogotowują -Tom juz byl z dziecmi na sankach.

po 14.00 jedziemy do znajomych do wieczora-tez maja 2 dzieci wiec dzieciaki sie pobawią my pogadamy i bedzie si!!

milego weekendu wszystkim babeczkom i do napisania w poniedzialek..prosze jak najmniej grzeszyć ;-);-)

reklama
A propos karpia...:-D
Karp na wszystkie sposoby - od pieczonego po zapiekanego, marynowanego, w galarecie... : Karp

Witajcie.
Mama05 a ja na pierwszy rzut stwierdzam, że bardzo przypominasz mi aktorkę grającą " Majkę".:tak: Pięknie wyglądasz a fryzurka nowoczesna.:tak:
Bafinka a nie lepiej przejść na III fazę , utrwalić to co dotychczas osiągnęłaś, odpocząć trochę? A po nowym roku znowu wskoczyć na I i II fazę? Bo jaki sens ma dieta jak się podjada.

U mnie 9 dzień utrwalania. Wagowo 59,5 kg. i @ nadeszła, więc jestem happy!
Uciekam , bo robota goni ;/

U mnie III faza się sprawdza, bo @ mi się zbliża a waga pokazuje 60kg, więc naprawdę jestem zadowolona:)) Mam tylko nadzieję, że przez świąteczne obżarstwo nie przybędzie mi zbyt dużo...
jak macie plany na dzisiaj???
Ja zaraz wybieram się na silownię, potem musze jeszcze parę rzczy na mieście pozałatwiać, więc do domu wrócę pewnie po południu...

Ostatnia edycja:
Mama cudnie !!!! ile Ty masz lat 25-26?

Justa mnie tez robota goni. Synek poszedl spac to nie bede mu garkami tluc - dzis sprzatam kuchnie gruntownie.
Laseczki jak tam przygotowania do swiat?

ja już sama nie wiem co mam robić niby od dzis miałam robić proteinki ale mąż z pracy przyniesie paczkę i pewnie się nie opanuje... do tego od tej owulacji mam ogromny apetyt już jestem po więc powinnam wrócić do normy a tu nie.. ale przykładu na śniadanie zawsze jadłam owsiankę i byłam syta do 14 a dziś po 10 już głodna byłam.... nie wiem co sie dzieje...

HEJKA;-)
JUSTA- dziekuje kochana i za komplement i za karpia ;-)
MARTOLINKA- cześc ,no wiesz 25-26lat????????? milo mi ale ja skonczylam 31lat...26 mialam jak rodzilam Zunie.. ;-)
BAFINKA- paczke przyniesie mówisz-ojjj to moze byc kiepsko ;-):-)
WIKULA- silownia-no prosze:):))zalatwiaj wszystko i wracaj do nas..

ja wczoraj mialam potrawke z piersi kurczaka wiec byl zielony groszek a jak potrawka to ryz...

mam nadzieje,ze dobrze sie zabralam do tej III fazy????????;/

a ja mam dzisiaj trochę do zrobienie (porządki) i nie bardzo chce mi się gotować...dlatego małż ma przywieźć pizzę, a co tam, poszeleję trochę, waa u mnie bez zmian. dzięki ćwiczeniom brzuszek robi mi się ładniejszy (to jest mój największy problem, kompleks), więc generalnie jest happy:)))
Muszę się zabrać za posprzątanie szafek w kuchni, kurczę nie lubię tego robić, ale już tyle razy to przekładałam, że w końcu musze się za to wziąć...
Miłego dnia wam wszystkim życzę!!

WIKULA- czesc ,u mnie tez porzadki ,ale w pokju Domisia-w koncu Mu meble wjechaly do pokoju bo mial tylko komode i lozko i tez przekladam i ukladam..

poza tym bylam na zakupach ,mlyn -wiadomo..
teraz pije kakao.

pozdrawiam wszyskie lejdis:)

teraz pije kakao.
Dołączam się w chwili przerwy w strojeniu domku z kubełkiem ciepłej herbatki.
Dziewczyny to normalne, że na III F jeszcze chudnę, pomimo, że dołączyłam i ser żółty, i to co Dukan przykazał dla III F? Nie pomijając faktu , że w niedzielę schabowego smażonego na tłuszczu wszamałam, pozwalam sobie na czekoladę itp. Dziś waga pokazała 58,8 kg. A może to przez to , że wczoraj cały dzień biegałam po mieście , urzędach, marketach...hmmm...
wikulaa oddaj mi troszkę tej twojej motywacji do ćwiczeń.
mama05 i na mnie czeka układanie w szafkach, ale to może jutro...
Bafinko trzymasz się czy poległaś?

reklama
JUSTA- nie wnikaj ,najwazniejsze,ze chudniesz ;-);-) :):):)))
mi sie kg przyplątal...
ale tez czekoladke wciagalam,prince polo i takie tam...

ale 60 kg to i tak cuuudownie..

BAFINKA- jak tam z paczką-poleglaś czy sie trzymasz???:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry