reklama

Dieta odchudzająca starającej

wikula- ja do tego stylisty chodze prawie 1,5 roku i zawsze jestem zadowolona-dzis mi troche wystrzepil na czubku glowy i fajnie sie ukladają:)
fotke wstawie ,ale ak mąż wroci bo ja nie umiem,wiec kolo 18.00 będzie .to sobie oblukasz :))
a kolor- mialam juz WSZYSTKIE!! teraz wracam do mojego naturalnego ,czyli do brązu-mam brązowe oczy i stwierdzil ,ze tak jest idealnie:))

no ja wlasnie zapomnialam kupic slonecznik bo chcialam dodac do chlebka...no nic -dodalam kminek :)

reklama
Mama - czekam w takim razie na fotkę:)) Ja cały czas zapuszczam włosy, więc u mnie z fryzurką nie bardzo da się poszaleć, hehhe
Ja nie lubię kminku, bleee za to za słonecznikiem przepadam!

Zobacz załącznik 310125Zobacz załącznik 310126Zobacz załącznik 310127
moja nowa fryzurka
pencil.png

WIKULA- no wlasnie....ja ostatnio ogladalam fotki sprzed kilku miesięcy i widze sporą różnice-teraz mi dobrze tak jak jest,i niech tak zostanie:)

dobrze,ze nam sie udalo.
ja jutro bede robić zrazy z mieska wolowego w srodku z ogóraskiem i kawalkiem skorki od chleba-boczek sobie daruje,do tego buraczki z cebulką i ziemniaczki i pyszny sosik:):)))

reklama
mama śliczna fryzurka a te zrazy to bardzo kusząco brzmią...:)
ja ten tydzień nie przestrzegałam diety i mam nadzieje że od poniedziałku uda mi sie opanować swoje zapędy ale ostatnio dziwnie sie czuję w środku jakbym czuła jak pracuje mój metabolizm i niezbyt dobrze się z tym czuje może przez produkty np owoce których wcześniej nie jadłam... zostało mi do zrzucenia jeszcze 8kg więc jest o co walczyć...

ja na śniadanie zjadłam kilka mandarynek i trochę lodów od poniedziałku proteiny chyba będę musiała zabarykadować wejście do kuchni...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry