reklama

Dieta odchudzająca starającej

no dziwne z tymi stronami,a może masz ustawione mniej postów na jednej stronie niż ja....ale ja wogóle nie mogę znaleść strony z tym linkiem....dziwne

reklama
WIKULA- ja dostalam przepisy i robie zgodnie z nimi tylko jak zaczelam brac hormony na regulacje cyklu to waga spadala ,ale po kilku dniach stanela i stoi...
tak mysle ,ze jak we wtorek koncze ja brac i mam zrobic 7 dni przerwy i znowu je brac przez 21 dni to mze w tej przerwie 7 dni mi bardziej waga poleci...
do kawy urzywam mleko 1,5 % tluszczu
robie placuszki z otrebow
palki z kuraka czy inne czesci robie w tym woreczku z przyprawami z knorra np.kurczak w ziolach....pieke w piekarniku ,zdejmuje skore i wcinam,
oprocz tego jajka,kefiry,jogutry
woda 1,5 l
herb zielona 1 dziennie
2 kawy bez cukru
ryby z piekarnika

no i w dni z warzywami-warzywka-serek wiejscki z pomidorkami
jajeczniczke z papryką
leczo z pieczarkami
mizeria-ogorek z jogurtem naturalnym i koperkiem
kupilam w Lidlu kabanoski drobiowe ,to przegryzam
i inne wedlinki z drobiu

soli bardzo malo urzywam

nie wiem moze przez te hormony
chyba ,ze cos z tej listy mam wyrzucic:sorry2:

Ostatnia edycja:
LILITH- taka dosc duza paczka tych kabanosow -chyba 8 zl kosztowaly,fakt jak zobaczylam tluszcz to zaczela jesc pol kabanoska na dzien i oczywiscie nie codziennie;-)

WIKULA- tule....mam nadzieje,ze zle samopoczucie szybko minie..

mama - moim zdanie składnik masz ok:) Aj bym nie robiął kurczaka w gotowych przyprawach bo tam zawsze jest cukier i koserwanty, można piec w woreczku, a przyprawić samemu. Ja też podjadam kabanosy, ale faktycznie trzeba uważać na zawartość tłuszczu, ja kupuję chyba Tarczyńskiego
Dzięki**

LILITH - ten brzuch to tak przypuszczam, że przed owulką, a na nastój wpływa pogoda...

WIKULA -to moze faktycznie zrobie kurczaka kilka dni bez tych gotowych przypraw z knorra tylko sama doprawie i zobaczymy.

stoi kolo mnie butelka z woda co jakis czas popijam i uz 2/3 butelki wypilam-a latam do kibelka ze szok;-)ale dobrze,niec sie wszystko wyplukuje co musi.

robilam tez te nalesniki dukanowskie,ale nie mam skrobii kukurydzianej a w biedronce dostalam skrobie ziemniczana(tak sie daje 1 lyzek) i z tym zrobilam a potem doczytalam ,ze ziemniaczanej nie wolno,ale to zrobilam raz i koniec..

mama w Tesco jest mąka kukurydziana. po 0,5kg pakowana. lepiej tą skrobię (mazeinę) zastąpić mąką kukurydzianą. bo tą skrobię to bardzo ciężko dostać. zobacz sobie na allegro czy ktoś z Poznania nie sprzedaje, to może będziesz mogła osobiście odebrać. bo mi się nie opłaca kupować na odległość, a z bliska nikt nie sprzedaje :-p

Dziewczyny a ja takie pytanie mam.. Dowiedziałam się, że mam niedobór wapnia ;/ Tzn. co mam jeść by go jak najwięcej przyswoić?? Bo czytałam, że z jedzeniowych rzeczy to tylko z 30% jest przyswajalne :(

reklama
BUNIA- dzieki-skocze do tesko;-)ja dostalam skrobie ziemniaczaną w bierdonce:tak:

a jaka jest lepsza kukurydziana czy ziemniaczana?????????

LILITH- mysle ,ze lepiej bedzie jek sie przejdziesz do apteki i wspomozesz sie suplementem wapna-w tabletkach lub takie musujace-Dukan tez pisze ,ze czasem warto brac zestaw witamin w tabletkach:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry