Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale tu nie ma strony 11sawi link dała kath- jest na stronie 11. na czerwono słowo "książeczkę" :-)
kurka- wszystko fajne jest w lidlua ja do lidla mam 30km
ech tam, skoro jadłam produkty jakie jadłam i tyle mi zeszło, to chyba znaczy że może być? co myślicie? bo gdyby było źle, to bym nie schudła tyle
![]()
ale tu nie ma strony 11
przepraszam że post za postem...
a powiedzcie jak mam cytować w edycji??
no u nas na dukanach starających się nie ma strony 11,teraz piszemy na 5 więc skąd masz 11...pewnie, że moż3esz jeść to co jadłaś, nie popadajmy w paranoję
jak to nie ma strony 11???? je przed chwilą tam zajrzałam i znalazłam ten link: Nie potrafię schudnąć. Przepisy specjalnie dla Polaków - Pierre Dukan, Jarosław Urbaniuk - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl
Nie rozumiem jak cytować w edycji??? jak chcesz zacytować więcej niż jeden post to klikach na ten "+" który znajduje się w prawym dolnym rogu każdego posta, potem klikach odpowiedź i piszesz, jak klikniesz zaawansowana egycja, to zaznaczone posty tez tam będą![]()
pije 1 ,5 l wody niegazowanej i 2 kawy-wiec plynow mam dosc sporo w ciągu dnia
mam nadzieje,ze waga zacznie spadac bo ciezko juz mi z motywacja-jak tyyyyle czau na diecie a tu 10 dzien waga stoi

tunczyk ma maaase protein -32%,weglowodanow 0 a tluszczu 1 % wiec polecam tunczyka
ja już zamówiłam tą książke poprzez allegro))
no dobra to powiedzcie mi na co zwracać uwage na produkcie??
czego ma być najmniej tłuszczu czy węglowodanów???
ide niedługo do lidla więc napewno sobie co nieco kupie...