reklama

Dieta odchudzająca starającej

Witam!
Dzisiaj znowu same proteinki - bleee... Ale jak to sie mowi - chcesz byc piekna to cierp;-)

Przez to picie duzych ilosci budze sie w nody i musze isc do kibelka:wściekła/y: Tez tak macie?
MACKU- tez tak ma-wstaje w nocy-mimo,ze zalatwiam sie tuz przed pojsciem spac...

BUNIA- napisz prosze gdzie kupilas ten olej parafinowy i ile kosztuje??;-)
super ,ze tak Ci waga leci-pogratulowac...

dziewczyny a ile czasu moze waga stac????????????juz 10 dzien mam wciąż 66 kg.wiecej juz nie zleci czy o co chodzi???

ja sie waze rano po zrobieniu siusiu;-)

reklama
mama w aptece kupiłam :-) ale mam wątpliwości, czy to faktycznie ten... bo myślałam, że będzie napisane "olej parafinowy" a na nim jest "ciekła parafina" :eek: i nie mam pojęcia czy to to :baffled: on jest taki typowo apteczny, a nie wiem czy też spożywczy :eek:

BUNIA- taka ciekla parafine kiedys kupilam jak Zuza miala mega zaparcie .....nie wiem czy to ten-poszukam po sklepach moze znajde to dam znac:tak:;-)

my w październiku idziemy na wesele i małżon sie mnie zapytał, czy nie chcę sobie sukienki uszyć. bo ja to takie wymiary mam nietypowe, że nigdy nic kupić ładnego nie umiem na siebie i szyję. to go wyśmiałam- "gdzie ja będę szyła sukienkę na październik, jak jej potem nie ubiorę, bo będzie za duża :-D ". zapomniał się chłopina, że niedługo schudnę i nie ma sensu szyć sukienki na wymiar ;-) pożyczę od koleżanki- ona ma taką fają, ładnie na mnie leży i w dodatku w razie co, to można ją po bokach ściągnąć, żeby nie wisiała za bardzo :-D

ja dziś na obiadek chcę zrobić pierś z kurczaka zasmażaną z pieczarkami w sosie jogurtowym :-D ale takie plany mam jak patelnie przyjdą, bo już zostały wysłane wczoraj więc mam nadzieję, że dojda i dziś będzie mój debiut na nich ;-) a jak nie, to nie będzie obiadu :-D ha ha ha!!! ;-) małżon do tego dostanie ryż albo ziemniaczki a ja sobie zrobię salatkę :-D

będę sobie musiała zamówić tą książkę z dietą dukana dla Polaków- na merlinie jest, to może małżon mi zamówi :-D
no właśnie tez bym chciała tą książke kupić.słuchajcie ja w sobote idę na wesele i kupiłam kiedyś sobie łądną suknie (uzyta raz) i chciałabym w nią wejść . no i zalożyłam ją kilka dni temu i powiedzmy że weszła ale przydałoby się troszkę zgubić...no i zauważyłam po obrączce że palce mi spuchły (obrączke miałam powiększaną jakoś w piatek) i była dobra a teraz mi uciska,i nie wiem co się dzieje..no i teraz postanowiłam przez 3 dni (bo do wesela) zrobć sobie dietke.żeby chociaż pozbyć się wody z organizmu,boję się trochę o puls ale jak będe dużo piła to będzie dobrze.trochę mi to wesele przeszkadza,bo skusiłyscie mnie tą dietą że się nakręciłam, i dziś już na śnaidanko jajeczka,na obiadek będzie pierś,kolacja to nie wiem jeszcze.
na weselu napewno będzie takie nie dietkowe żarcie i dieta nie będzie miała sensu...co o tym myślicie????
musze wybrac się niebawem do sklepu mam niedaleko Lidla to co polecacie na faze uderzeniową??
no i teraz to mam mętlik z tymi produktami 0% bo ja nigdy nie czytał składu tylko sugerowałam się ilością tłuszczu i tyle...więc co mam brac 0% czy porównywać???
bunia podaj mi link gdzie ta książke znalazłaś???

Z tym lataniem do kibelka to niestety tak jest i trzeba się przyzwyczaić :)
Co do produktów o% to i na cukry trzeba zwracać uwage. Dlatego pisałam wam już kilka razy, że zamiast jogurtu do dań na ciepło używajcie Total 0%. On nie ma węgli ani cukru, mało tłuszczu, jest pyszny gęsty - jak grecki jogurt i ma masę protein. Można go kupić w tesco.
Co do robienia zakupów, mój przez poprzednie 3 miesiące się juz przyzwyczaił i sam teraz pomaga wybrać to co potrzebuję :D
Mama, wiem, że i waga ze 2 tygodnie może stać, po prostu organizm się bardzo broni. Może daj sobie lekkiego kopa, pijesz herbatki zielone i czerwone ??
A jeśli chodzi o ole, to tak, ten co w aptece się kupuję.. jak pisałam on ma właściwości przeczyszczające, dlatego dodaje się go niewiele do smażenia, czy przygotowywania z niego jakiś produktów.

Wracając do tych lightów, dukan pisał, że czasem lepiej kupić cos tłustszego bo ma to lepsze wartości :)
Polecam wam tez szynkę konserwową z Lidla 3% bez węgli z dużą ilością proteinek :)

reklama
kurka- wszystko fajne jest w lidlu :eek: a ja do lidla mam 30km :baffled: ech tam, skoro jadłam produkty jakie jadłam i tyle mi zeszło, to chyba znaczy że może być? co myślicie? bo gdyby było źle, to bym nie schudła tyle :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry