Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja wiem- cieszę sięwędzonego nie jadłam, ale mam jeszcze @ więc na pewno się troszkę sfałszowało ;-)
ja to się cieszę, że jutro będę mogła sobie zjeść pomidoooooorka![]()
Własnie tez w tej ksiązce doczytałam, ze jak sie ma @ to trzeba się ważyc pózniej, bo woda mimo wszystko zostaje...
A ten przepis na majonez, co podałam na poprzedniej str , to któras zauwazyła????
Niop - dzisiaj w netto widzialam serek dla odchudzajacych sie. Mial ponad 20% tluszczu!LILITH - wiem, wiem z tym produktami light to często gęsto jest jedna wielka ściema...

Oczywiscie - wlasnie sobie spisalamA ten przepis na majonez, co podałam na poprzedniej str , to któras zauwazyła????

Wczoraj kupowałam jogurt naturalny, patrze light 2% tluszczu, odwracam opakowanie, a tam 2% tłuszczu, ale ponad 20% węglowodanów

A normalny z bakomy ma 3% tłuszczu, a tylko2,6 % węglowodanów
Moje zakupy ostatnio wydłuzyły sie w czasie, bo dokładnie czytam opakowania...masakra z tymi producentami
Ja tez czytam kazde opakowanie. Moj M sie strasznie wkurza z tego powodu.Sluchajcie - oni tak oszukuja z ta żywnościa light, że szokWczoraj kupowałam jogurt naturalny, patrze light 2% tluszczu, odwracam opakowanie, a tam 2% tłuszczu, ale ponad 20% węglowodanów
A normalny z bakomy ma 3% tłuszczu, a tylko2,6 % węglowodanów
Moje zakupy ostatnio wydłuzyły sie w czasie, bo dokładnie czytam opakowania...masakra z tymi producentami
![]()
i od wczoraj zeszło jeszcze 2kg, bo skończyła się @
i ostatecznie jednak już 6 schudłam!!!! no właśnie- mam już wagę. chciałam wczoraj kupić, ale jak byłam u babci to się okazało, że ona ma 2- jedną w łazience, na której się zawsze ważyłam i drugą nową w szafie
no i dostała mi się waga
ale postaram się zebrać w sobie i nie wazyć częściej niż raz w tygodniu, co by się nie zniechęcać ;-)
". zapomniał się chłopina, że niedługo schudnę i nie ma sensu szyć sukienki na wymiar ;-) pożyczę od koleżanki- ona ma taką fają, ładnie na mnie leży i w dodatku w razie co, to można ją po bokach ściągnąć, żeby nie wisiała za bardzo 
ale takie plany mam jak patelnie przyjdą, bo już zostały wysłane wczoraj więc mam nadzieję, że dojda i dziś będzie mój debiut na nich ;-) a jak nie, to nie będzie obiadu
ha ha ha!!! ;-) małżon do tego dostanie ryż albo ziemniaczki a ja sobie zrobię salatkę