reklama

Dieta odchudzająca starającej

KOBIETKI- poprosze o sprostowanie:tak::tak:
najpierw jest I faza i kuracja uderzeniowa-tak???tak!
a potem jak wchodzimy w faze II dolączamy warzywa-tak??tak!!!
i teraz mam pytanie -jak dlugo ma trwac ta II faza??????????????
jesli uderzeniowa trwala u mnie 5 dni to teraz 5 dni na II fazie i potem znowu same bialka czy juz zostaje na bialkach + warzywa do czasu az osiągne wage ktora mnie zadwoli??????????

reklama
A jak u was z majonezem? Robicie kupujecie czy w ogóle nie jecie ??

Jak już wejdziesz w II fazę, czyli tą przemienną to jesz w systemie jaki wybierasz. Np. 5/5. 5 dni jesz warzywa z proteinami i 5 dni same proteiny. Faza ta trwa tak długo aż osiągniesz upragniona przez siebie wagę.

Ja własnie mam coś podobnego, tylko się jeszcze zamyka. Mówiłam wam, że suchę wcalę nie wychodzi a ile tłuszczu może wytopić :)
Ja myślę jak Wikulaa, uderzeniowa to uderzeniowa, wtedy nie jemy tych produktów tolerowanych albo dajemy ich w minimalnych ilościach :)
No ja sobie ogoraskow nie zalowalam, wiec moze dlatego kiepskie wyniki:sorry2:

dziewczynki ja nie mogę tu do Was wchodzić bo mnie kusi.....
a powiedzcie czy jak się okaże że jesteście w ciąży to nadal tą diete będziecie stosować???
W sumie to tak jak dziewczyny pisza - fajnie bedzie, jak uda nam sie teraz wdrozyc w zdrowe jedzonko, to mysle, ze pozniej bedzie oki:tak:

Wlasnie kurier doreczył mi ksiązdki z dieta Dukana i przepisami...lece studiować...
To jak znajdziesz jakies ciekawe przepisy nam wstaw:tak:

jesli uderzeniowa trwala u mnie 5 dni to teraz 5 dni na II fazie i potem znowu same bialka czy juz zostaje na bialkach + warzywa do czasu az osiągne wage ktora mnie zadwoli??????????

5 dni bialka + warzywa, 5 dni same białka!!!! I tak az osiągniesz upragniona wagę!!!!

Super dziewczyny! Strasznie się cieszę, że tak ciepło mnie przyjmujecie. Na obecną chwilę nie nadrobię, ale wieczorem postaram się przeczytać wszystko i napisać coś o sobie:-) A tym czasem muszę okiełznać moją terrorystkę:-D :-D

Ściskam i gratuluję takich efektów!!!Strasznie motywujące:-)

Tak jak piszą dziewczyny najpierw same proteiny w fazie uderzeniowej potem na przemian, ja stosuję 1/1, bo 5/5 jest dla mnie zbyt męczącym systeme, za bardzo brakuje mi warzywek...

A jak u was z majonezem? Robicie kupujecie czy w ogóle nie jecie ??

Ja na razie żyję bez majonezy, chociaż go uwielbiam. Nie pamiętam - da się go zrobić, żeby nie miał tłuszczu (miał go mało)???

reklama
dziekuje moje drogie za odpowiedzi:tak:;-)
ja tak mysle ,ze zrobie sobie 2/2:tak:u mnie juz od kliku dni(8 chyba) waga stanela na 66( 4 kg mniej niz bylo) i ani w dol ani w gore(na szczescie) mam nadzieje ,ze w koncu ruszy w dol bo 61 to mój cel:tak:tak wiec jeszcze 5 kg i bede miala wage z przed hormonow...

robilyscie te placuszki z tuńczykiem???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry