Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak wiem KochanaMONISIA-A WIESZ ,ZE PIZZA DUKANA!!;-)
JA MAM SLODZIK W PROSZKU.
wlasnie zjadlam warzywka -poszatkowalam na tarce ogorka zielonego razem ze skorka ,pokroilam kilka pom.koktailowych,rzodkiewke, troche vegety i 2 lyzki jogurtu naturalnego:-)
jutro robie piers z kurczaka z warzywami![]()
I własnie o niej myslę
Ale jutro leczo
To by mi ubyło tylko 1,4 kg
No mam, tylko nie bardzo moge z nim utrafic... Chcialam dodac troche do chlebka, to mi prawie babka wyszlamaćku - ta glukoza to też nie bardzo...nie masz tego słodzika w tabletkach??? Bo ja nim kupiłam słodzik w płynie to normalnie tabletki rozgniatałam)
kurcze musze pojechać po tą moją książkę (leży u koleżanki bezużytecznie), bo nie pamiętam co jeszcze mogłabym jeść i od razu bym sobie lodówkę uzupełniła, musze koniecznie kupić sobie śledzie![]()

Boooze, jak pachnie..ciekawe jaki bedzie w smaku??? Wyglada niezle tylko popekał na górze...;-)Witaj i powodzenia
A ja właśnie zgrzeszyłam i zjadłam 2 widelce spagetty
U mnie też waga stoi, ale już wiem, że to normalne, tylko wtedy gorzej z wytrwałością
Ja na 1 dietce też dużo pichciłam dla siebie, osobno dla małej i męża a teraz mi się po prostu nie chceMOże dlatego, że nie mam już tyle do zrzucenia co wtedy.
Co do słodziku, musicie pamiętać, że nie każdy nadaję się do pieczenia!!