reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
dziewczyny musze sobie czymś głowe zaprzątnąć bo mnie chyba trafi od tych staranek, powiedzcie mi co oprócz chudych serków ,jajek, wędlin drobiowych mogę jeść w pierwszym etapie przez 5 dni, czytalam na necie ale to bardzo okrojony temat, wy pewnie wiecie więcej co można a czego nie

Powiedzcie mi Kochane, co mam zrobić na tej parapetówie??? Mogę 1, 2 drinki z cola light??? a jedzenie??/ Chyba tylko wędlina chuda i warzywa???

Zjadłabym sobie więcej przed imprezką,żeby mnie nic nie kusiło. Jak człowiek jest głodny to je oczami :)
A w trakcie parpetówki warzywka i wędlina mogą być.
Co do coli-osobiście wolę zero od light, wydaje się być słodsza :)

Zjadłabym sobie więcej przed imprezką,żeby mnie nic nie kusiło. Jak człowiek jest głodny to je oczami :)
A w trakcie parpetówki warzywka i wędlina mogą być.
Co do coli-osobiście wolę zero od light, wydaje się być słodsza :)
JA zwykle kupuje cole zero w biedronce i stwierdzam, ze jest o niebo lepsza od oryginalnej.

reklama
Wikula postanowiłam przetestować Twój system, czyli 1/1.
Można powiedzieć,że zaczynam dietę od nowa, bo po wakacjach nie umiałam się zmotywować. A juz 2 miesiące minęły....:zawstydzona/y:
Wcześniej miałam system 5/5- skuteczny, bo zrzuciłam 8 kg, ale już mam dość samych proteinek.
Biorąc pod uwagę,że nie jem mięsa-moje menu jest ubogie i najzwyczajniej w świecie znudziło mi się.
Mam nadzieję,że teraz będzie mi łatwiej ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry