reklama

Dieta odchudzająca starającej

Dla dziewczyn ,które mogą jeść warzywka- wczoraj zrobiłam omlet z warzywami- smakował bosko:-)
Udusiłam paczkę warzyw na patelnię ze swoimi ulubionymi przyprawami ( uwaga na skład!). Na omlet położyłam warzywka i przykryłam drugą warstwą omletu. Całość delikatnie skropiłam maggi. Dla mnie rewelacja! Można też zrobić do tego jakiś sos. Ja byłam tak głodna,że nie zdążyłam zrobić sosu:-D

reklama
Loree - ja też zawsze w panierce robiłam, ale myślę, że po prostu usmaże je bez panierki i tez będą git, do tego jakąś sałatkę i będzie supr, ale to dopiero jutro bo dzisiaj też mam tylko proteinki, a takie kotleciki bez żadnego dodatku to nie będą chyba zbytnio dobre...

A ten omlet wygląda całkiem smacznie:))

heloł :-D

ja narazie ważę tyle samo co po zakończeniu uderzeniówki, ale myślę, że za tydzień waga już będzie mniejsza :tak:

co do słodziku- do kawy (bo nic innego nie slodzę) to mam ten w tabletkach, a we wtorek kupiłam do pieczenia w proszku- taki specjalny. bo nie chciałam właśnie ryzykować, że po tym w tabletkach będzie się czuło tą gorycz. może juto coś upiekę :-)

dziś na obiadek plan wczorajszy- patelnie przyszły popołudniu. czyli dziś cycolki z kuraka w pieczarkach i z sosem jogurtowym :-D będzie pychotka :-D

na śniadanie zrobiłam sobie jajeczniczkę- oczywiście na nówce patelni i wyszła pychaśna!!

dziś mam jeszcze w planie upiec sobie chlebek, żeby mieć co zagryźć na kolacje albo do takiej jajeczniczki :tak:

jestem bardzo zadowolona z tej dietki. czuję się szczęśliwa- jem co lubię i jak lubię, waga leci w dół. i jak tu nie być zadowolonym? :-D a że ja lubię szaleć w kuchni, to mogę sobie wymyślac różne smakowite potrawy ;-)

wczoraj zgrzeszyłam :eek: bo byliśmy w sklepie i kupiłam sobie jogurta z zieloną herbatą- a on był z cukrem :baffled: ale nie przytyłam od tego :-D raz nie zawsze ;-)

ja też dziś proteinki :-)

a z czego robicie panierkę? bo ja tez lubię kotlety sojowe :tak:

Mama, gratulację !!

Monisia, no to teraz pełen dietowy luz :D Smacznego życzę ;p

Ja się póki co nie ważę, bo nie widzę spadku wagi po sobie a i przez dni płodne się napuchnięta robię, szczególnie na brzuchu :crazy:

Powiedzcie, zauważyłyście, że od diety macie mniejsze piersi :szok: bo ja wczoraj zauważyłam :baffled:

BUNIUŚ - smacznego!!!!:tak:Ja dzisiaj... leczo!!!!
A powiedzcie mi czy do tego leczo moge dodac troche jogurtu naturalnego????
BUNIUŚ- na fazie naprzemiennej, trzba sie wazyc jak sie jest na samych proteinkach, bo warzywka mimo wszystko zatrzymuja troche wody i waga może nie spadać, dopiero jak sa dni z proteinkami, to wypluwa spowrotem wodę i waga leci;-):-D

Wikula czytałam gdzieś o panierce z jajka i otrębów. Bo bez niczego kotleciki nie będą chyba zbyt dobre :)

Nie zauważyłam,żeby mi cycki zmalały. Gdyby tak się stało to już w ogóle bym ich nie miała :)

reklama
LILITH,WIKULA,MONISIA,LORE- dziekowac:))no nawet maly spadek wagi cieszy-tymbardziej po tak dlugim zastoju:)

WIKULA -dobre z ta panierka z otrebow:)
MONISIA- smacznego -warzywka sa si-uwielbiam rano zjesc serek wiejski ze szczypiorkiem i z pom.koktajlowymi i do tego placuszki otrebowe:)

wczoraj kupila w Lidlu Cole light-pyszna-fajnie wypic cos innego niz wode czy kawe:))

BUNIA- ja dzis tez cycki z kuraka robie i do tego fasolka szparagowa:)

LILITH- mi cycusie nie spadly-nadal 75 B

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry