reklama

Dieta odchudzająca starającej

Dobry!
Chyba w koncu sie ualo - schudlam 1 kilogram!:-D
ro na obiad zrobię sobie kotlety sojowe, tak dawno ich nie jadłam, a przepada za nimi:))
A mnie sie mocno wydaje, ze produktow sojowych nie mozna jesc:no:

Witajcie Kochane!!!

Poza tym właśnie pichcę leeeczo:-D Warzywka wróciłyście, moje kochane!!!!
A najlepsze na koniec - w naszym sieciowym supermarkecie SEDAL znalazłam mąke kukurydziana!!!!!!:-):-D:-D:-D
Ale to powinna byc skrobia a nie maka...

reklama
I jeszcze tu :D

SUPER COREGA HAFTCREME - Zdrowe odżywianie dzieci

Z tego co ja wiem, to jednak sojowe można, ale np. mleko nie wolno więcej niż szklankę :)
Zresztą, nie ma co tak przesadzać.. ja jadłam nawet żurki z torebki, budynie etc i jakoś waga leciałam, trzeba się poobserwować i zobaczyć co nam szkodzi.
Ja np. przeglądałam te fora z przepisami i jak widziałam, że jakaś dziewczyna co już troszkę straciła dany produkt poleca a i nie kolidował on zbytnio z wymogami diety to go używałam i nigdy problemu nie było. Np. robiąc kluski na parzę dodaję się i skrobie i mąkę kukurydzianą :)

Tak? To ja juz nie wiem - w jednym miejscu pisza tak, gdzie indziej inaczej...

Ale tak jak pisze Lilith - wazne zeby chudnac;-)

Wlasnie zrobilam sobie nutelle - ale slodkie!!!:-p
Ja myslę, że skrobia na pewno byłaby lepsza, bo czysta bez obróbki,ale uwazam że ważne jest to że nie używa się pszennej tylko kukurydzianą:tak:gdzieś czytałam ze to błąd w tłumaczeniu, ale czemu akurat bład ze mąka może akurat własnie maka a nie skrobia???;-);-);-)
Poza tym nie dajmy sie zwariować - jesli waga leci w dól to znaczy ze jest ok;-)

Dokładnie, wązne by waga leciała w dół a czasem nie waga, co ubywało cm, bo i tak bywa, że waga stoi a tu nie ma gdzieś cm.

Już się doczekać nie mogę, jeszcze na upartego tylko 3 kostki masła / margaryny muszę z siebie zrzucić. Ja sobie tak to przeliczam.. i jak mi lżej, jak pomyślę ile wczesniej ich zgubiłam :D Jakby nie patrzeć, to nawet te 0,5 kg cieszy.. pomyślcie.. kostka masła mniej :D

teraz skończyłam ćwiczyć, później druga seria ale tylko na uda, tak się jakoś martwie, jakby to bylo bez tych ćwiczeń..

Dokładnie, wązne by waga leciała w dół a czasem nie waga, co ubywało cm, bo i tak bywa, że waga stoi a tu nie ma gdzieś cm.

Już się doczekać nie mogę, jeszcze na upartego tylko 3 kostki masła / margaryny muszę z siebie zrzucić. Ja sobie tak to przeliczam.. i jak mi lżej, jak pomyślę ile wczesniej ich zgubiłam :D Jakby nie patrzeć, to nawet te 0,5 kg cieszy.. pomyślcie.. kostka masła mniej :D
U mnie niby spadl tylko 1 kg, ale widze juz mala roznice boczkach. Bo ja najbardziej tyje w brzuchu i robia mi sie okropne oponki:wściekła/y:

reklama
ja dzis postanowilam zrobic muesli...
na 17.30 mamy zebranie u dzieci w przedszkolu i jak bedziemy wracac kupie serek waniliowy bo tego mi brakuje ze skladników..

namocze otreby na noc i rano sie wezme za robote:)) robila juz ktoras muesli??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry