reklama

Dieta odchudzająca starającej

LILITH- to czekamy na info .o serniczku:tak::-):-)
ja jutro zjem gofry z Wami;-):-)tez zrobie-mm wszystkie skladniki-dzis bym zrobila,ale mam zaraz zebranie w przedszkolu i zmykam powoli..
bede wieczorkiem kolo 20.00 moze wczesniej;-)

reklama
To gofry jemy jutro na śniadanko:)
ja mam tylko aromat waniliowy, ale tez będzie git:)

Lilith- koniecznie napisz jak wyszedł sernik, jak będzie ok, to jutro go upiekę:)

Mama - byłam raz na zebraniu w przedszkolu, straszne nudy, hehe

A ja wlasnie wrocilam z zebrania w szk. podst. Tez straszne nudy - bylam prowadzaca
MACKU- ja tez mysle o zrobieniu tej nutelli dukana-ciezko sie robi??;-)
Ale gdzie tam! 3 min i gotowe:tak:

Własnie zjadłam serek homo z otrębami...bo byłam głodna...:szok:wiecie co, widze ze na warzywach odczuwam głód a na samych proteinkach nie, Wy tez tak macie????Mam takie wrażenie ze musiałabym cały czas coś szamać, a na samych p nie...
No bo te otreby niby sa takie sycace. I ja tez zadko bywam glodna, az sie dziwie;-)

A teraz szamam bigosik:tak:

WIKULA- zrob sobie placuszki z tunczykiem:tak:
LILIYH- jak sernik???

ja zalalam otreby jogutrem i kefirem ,wymieszalam i wstawilam do lodowki-jutro bede je prażyć:tak:

Słuchajcie, pieke ten sernik co wczoraj,ale go zmodyfikowałam:tak: Zamiast zwykłego chudego twarogu dałam twaróg sernikowy dr oetkera - ma tylko 3% tłuszczu, 3,6 % węglowodanów i 10,2 % białka:tak::-D No i słodzik o wiele lepszy ten w płynie - nie ma tego gorzkiego posmaku:tak: Piecze sie - dam znac jak wyszedł;-)

reklama
MACKU -w przepisie jest 21 lyzek otrebow owsianych i trzeba je zalac 300g serka waniliowego i 200g kefiru naturalnego i 1 lyzeczke slodzika to wymieszac az sie wszystko polaczy i na noc do lodowki ,rano dodam 3 lyzki kakao i na dol piekarnika na 30 min i 120 stopni...
pozniejwyjac blache przestudzic chwile i polamac ciasto na drobne kawalki ,podkrecic piekarnik na 140 stopni i na godzinke wstawic ale przykryc folia aluminiowa zeby sie z wierzchu nie spalily.wylaczyc piekarnik po godzinire lekko uchylic drzwi i tak niech si studza.potem do szczelnego naczynia przesypac i dodawac do mleka ,jogurtu albo jesc samemu-mam nadzieje,ze bedzie smaczne;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry