reklama

Dieta odchudzająca starającej

LORI- tez lubie te placuszki z tuńczykiem:tak:
MONISIA- pewnie,ze daj znac ,jak wyjdzie Tobie to ja za kilka dni tez zrobie-a na pewno Ci wyjdzie:tak:

ja jem serek grani z kielbaska z fileta z pomidorkami koktajlowymi,cebulka i rzodkiewka-nawet przypraw nie trzeba;-)

reklama
MACKU -w przepisie jest 21 lyzek otrebow owsianych i trzeba je zalac 300g serka waniliowego i 200g kefiru naturalnego i 1 lyzeczke slodzika to wymieszac az sie wszystko polaczy i na noc do lodowki ,rano dodam 3 lyzki kakao i na dol piekarnika na 30 min i 120 stopni...
pozniejwyjac blache przestudzic chwile i polamac ciasto na drobne kawalki ,podkrecic piekarnik na 140 stopni i na godzinke wstawic ale przykryc folia aluminiowa zeby sie z wierzchu nie spalily.wylaczyc piekarnik po godzinire lekko uchylic drzwi i tak niech si studza.potem do szczelnego naczynia przesypac i dodawac do mleka ,jogurtu albo jesc samemu-mam nadzieje,ze bedzie smaczne;-)
To zrob i nam powiesz, czy dobre:-p

MACKU- tak zrobie-:tak:dam Wam znac-choc powiem Ci ,ze jak oblizalam lyżke po wymieszaniu to juz mi smakowalo-bo wiadomo serek waniliowy jest dobry;-)a jak dodam kakao i "wysusze" to och-cos czuje ,ze wyjda palce lizać:tak::-D:-D:-D

MAĆKU- no ba:))tez bym wypila-a jeszcze w taką pogode:)) ale przyjdzie czas i na grzańca:))) :*

zmykam zapodac sobie lutke i do lozka-cos poczytam i spac..
do jutra-rano ważenie:)))

Maćku - wiem, że owoców leśnych nie można jeść, żdnych owoców, ale też mam w domu granuolwane otręby, tylko, że ze śliwką i z jogurtem sa pyszniutkie!!
grzańca też bym się napiła

Loree- zjadłam serek wiejski i wędlinkę...muszę te paluszki z tuńczykiem wypróbować, może jutro

Mama - ja tez jutro się ważę, zobaczymy co będzie:)

Maćku - wiem, że owoców leśnych nie można jeść, żdnych owoców, ale też mam w domu granuolwane otręby, tylko, że ze śliwką i z jogurtem sa pyszniutkie!!
grzańca też bym się napiła
Przeanalizowalam sklad tych otrebow i niewiele odbiegaja od tych zwyklych owsianych:tak: Wiec mysle, ze ujda:tak: A jakie pyszne! No i slodkie:sorry2:

Mój zmodyfikowany serniczek pychasny - tylko mało słodki:(
Do jutra - kolorowych!!!!

MONISIA- to napisz jakie dawalas skladniki co po kolei robilas -dodam troche wiecej slodziku i tez chetnie wciagne sernik:tak:

moje muesli juz w piekraniku:tak:jak wyjdzie i sprobuje to dam znac:tak:

WIKULA - jak tam wazenie?????????;-)boooooooooooo u mnieeeeeeeeeee superrrrrrrrrr-mam dzis 65,200:szok::-D:-D:-D:-D:-D:-Dpol kg mniej niz wczoraj:laugh2::laugh2:wkoncu mi waga zaczela spadac po prawie 2 tyg zastoju:rofl2::rofl2:

MUCKU,LORI,LILITH,BUNIA i pozostale lejdis-pozdrawiam i meldowac sie prosze;-)

lece zmienic suwaczek:rofl2:

reklama
no to się melduję :-D

właśnie jem placuszki z tuńczyka- na górze pomidorek i papryczka bo dziś mam P+W :-) pyyyyyyychaaaaaa- mama dzięki za polecenie tego :-***

mam też przepis na nutelle i ciągnie mnie, ale dopiero dziś na mieście kupię odtłuszczone mleko w proszku. i na pewno sobie zrobie, bo kakao to ja tylko decomoreno używam- no chyba że nesquik mają w promocji ;-)

moją chęć ważenia się raz w tygodniu diabli wzięli i.... i dziś się zważyłam i kolejny kilogram mniej :-D i tak chyba będę się ważyć co 2 dzień, po dniu z proteinami z rana na warzywnym przed śniadaniem. dobry sposób.

więc teraz w sumie zeszło mi....

7kg!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry