Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To zrob i nam powiesz, czy dobreMACKU -w przepisie jest 21 lyzek otrebow owsianych i trzeba je zalac 300g serka waniliowego i 200g kefiru naturalnego i 1 lyzeczke slodzika to wymieszac az sie wszystko polaczy i na noc do lodowki ,rano dodam 3 lyzki kakao i na dol piekarnika na 30 min i 120 stopni...
pozniejwyjac blache przestudzic chwile i polamac ciasto na drobne kawalki ,podkrecic piekarnik na 140 stopni i na godzinke wstawic ale przykryc folia aluminiowa zeby sie z wierzchu nie spalily.wylaczyc piekarnik po godzinire lekko uchylic drzwi i tak niech si studza.potem do szczelnego naczynia przesypac i dodawac do mleka ,jogurtu albo jesc samemu-mam nadzieje,ze bedzie smaczne;-)

Przeanalizowalam sklad tych otrebow i niewiele odbiegaja od tych zwyklych owsianychMaćku - wiem, że owoców leśnych nie można jeść, żdnych owoców, ale też mam w domu granuolwane otręby, tylko, że ze śliwką i z jogurtem sa pyszniutkie!!
grzańca też bym się napiła
Wiec mysle, ze ujda
A jakie pyszne! No i slodkie
Mój zmodyfikowany serniczek pychasny - tylko mało słodki
Do jutra - kolorowych!!!!

jak wyjdzie i sprobuje to dam znac

pol kg mniej niz wczoraj
wkoncu mi waga zaczela spadac po prawie 2 tyg zastoju

i tak chyba będę się ważyć co 2 dzień, po dniu z proteinami z rana na warzywnym przed śniadaniem. dobry sposób.