reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
pchelka- cześć ,wejdz sobie na pierwsza strone watku-tam masz linki im wszystkieg sie dowiesz:)) to proste-tylko trzeba poczytać :))

byłam na tej stronce i szczeze powiem ze kompletnie nie wiem o co chodzi:baffled:
sa jakies fazy np faza uderzeniowa sa podane produkty i mozna je jesc w dowolnyvh ilosciach i w dowolnych porach jak wiec ta dieta ma działac jezeli napchamy sie w nocy :szok::baffled:
moze ja tylko tego nie rozumiem i jakas głup... jestem :baffled::eek:

byłam na tej stronce i szczeze powiem ze kompletnie nie wiem o co chodzi:baffled:
sa jakies fazy np faza uderzeniowa sa podane produkty i mozna je jesc w dowolnyvh ilosciach i w dowolnych porach jak wiec ta dieta ma działac jezeli napchamy sie w nocy :szok::baffled:
moze ja tylko tego nie rozumiem i jakas głup... jestem :baffled::eek:

bo tu najważniejsze jest to CO jesz, a nie kiedy i ile. może to do ciebie nie przemawia- to zajrzyj na nasze suwaczki, ile każda z nas już straciła na tej diecie. :tak:

właśnie o to chodzi, że ta dieta nie jest kolejną z ograniczeniami, liczeniem kalorii, ważeniem porcji i pilnowaniem godzin posiłków, a mimo to działa. dlatego jest fajna :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bunia zdrówka!!!!

Pchełka myślę , że do diety nie masz co podchodzić jak nie przeczytasz choć jednej książki Dukana. Trzeba odchudzać się z głową , bo może to przynieśc nieodwracalne skutki dla zdrowia Jak nie asz dostepu do ksiazek to chociaz internet zostaje - polecam te strone-http://www.dieta-dukan.pl/

mama pożycz mi wagę od koleżanki :) może moja też szwankuje:p

Witam sie zorana z pracy... :eek:
Masa roboty dzis.
Przedluzylam faze I z 2 do 5 dni. :-):rofl2: Zobaczymy, czy wiecej kg mi zleci. :rofl2:

Milego dnia wszystkim!

ja wrocilam z godzinnego spaceru a teraz wstawilam palki z kuraka bo za pol h bedzie mąż a ja mam ochote na nalesniczki wiec zaraz zrobie-te z mleka granulowanego i jajek :)

BAFINKA- fajnie,ze sie obkupilas:)
MARTOLINKA- no tez sie zastanawialam co z tą wagą,ale jak u 2 roznych sąsiadek tak samo pokazalo to moja musi być trafina...ale dobrze,ze w tą strone niż by pokazaly więcej :))

reklama
no mama to tobie już nie dużo do celu zostało gratulacje wytrwałości... tylko nas tu nie zostawiaj przypadkiem!:) a ja się ciesze jak dziecko z tych zakupów tym bardziej ze spodnie kupiłam o 2 rozmiary mniejsze niż zazwyczaj:)

Do góry