reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dieta odchudzająca starającej

Mój Dominik w dniu pasowania

Załączniki

• PA270477.jpg
    PA270477.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 44
  • PA270490.jpg
    PA270490.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 46
  • PA270480.jpg
    PA270480.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Musia- tak ,jet na suwaczku wiek:))Domi ma 3 lata a Zuza5:)

Bafinka- DZIEKUJE!! to mój ukochany facet:))

a Wikula gdzies wyjechala bedzie chyba we wtorek:)

ja zmykam na dzis,di jutra kochane babeczki:)))

Witam się :)

Wikulka wybrała się w romantyczną podróż ;]

Mama, ale masz fajnego syneczka, na pewno musiałaś być bardzo dumna z niego :)

Lecę się zaraz ważyć bo od dziś warzywa i już znam przyczynę mojego braku spadku wagi.. nie dość, że nie jadałam otrębów to jeszcze % :(

I ja się witam w ten piękny, słoneczny dzionek.:-)

mama05 ślicznego masz synka. :tak:Teraz to już prawdziwy uczeń. Ależ musisz być z niego dumna.:-) I szczerze, to wygląda na więcej niż 3 latka.:tak::-)
Lilith zastój? :baffled:
Bafinka wow , ale śliczny spadek.:tak: Trzymam kciuki za jak najszybsze dojście do 6:tak:.

5 dni z warzywkami dobiegły końca.:-(
Od dziś znowu 5 dni P.:confused2:
Wreszcie zakupiłam patelnie teflonową.:tak::-) Dziś zjadłam placuszki dukana polane kefirem 0%. Mniami.:tak: nareszcie wyszły takie jak potrzeba.:tak:
Na obiadek zrobiłam sobie kopytka z mięsa mielonego. Poleję to sosem czosnkowo- koperkowym.
A na kolację zaszaleję z racji tego, że przez 41 dni ubyło tyle kg i % drineczka sobie walnę, a co.:cool2: Ale będzie jazda.:-D

LILITH,JUSTA- dziekować :))no dumna jestem bardzo:)to moj facet kochany...

BAFINKA- super ,gratki -ciesze sie z Tobą-rewelacujny spadek:)))ale musisz miec dobry humor:))

ja dzis mam 200g mniej niz wczoraj:)

zmienie sobie suwaczek -a co..

życze wszytkim milej ,slonecznej soboty-my juz po spacerze,teraz palki wstawilam do piekarnika dzis ostatni dzien P-od jutra 3 dni P+W..
DZIECI zjadly pierogi z serkiem waniliowym,po obiedzie pieczemy babeczki i chleb dukana.

życze smacznych obiadków:))

reklama
mama i jak robiłaś sernik??? wyszedł???
justa masz racje nie żałuj sobie raz na jakiś czas grzeszek nie zaszkodzi:)
ze spadku jestem bardzo zadowolona bo miałam długi zastój ale w końcu sie bujnęło:) noże dlatego ze już 7 dni nie grzeszę?? łącznie w tym tyg spadło 1,5 kg:) jestem w szoku

Do góry