reklama
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Blanes spokojnie, to że nie przybywa mi kg to nie znaczy, że nie tyję. Wyglądam jak słonica :-)
W pasie mam prawie 90cm :-)
Spokojnie, to nie ty jesteś ewenement, tylko my nietyjące i nie zapominaj o tym ;-)
W pasie mam prawie 90cm :-)
Spokojnie, to nie ty jesteś ewenement, tylko my nietyjące i nie zapominaj o tym ;-)
Dokładnie! Przybieranie na wadze jest normą - wszystko inne nie i to należy obserwować. Więc zupełnie się nie przejmuj, zwłaszcza że maluch szybko z Ciebie wszystko wyciągnie po porodzie :-)
A z nas wtedy zostaną wiórki... ;-)
A z nas wtedy zostaną wiórki... ;-)
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Blanes dobrze ze po remoncie mieszkanka nie mam centymetru bo chyba bym sie przerazima,ale mam mojego mężusia metrówke to zaraz sie zmierze i dam znac:-):-)
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
zmierzylam sie i trochu mu ją pogięlam,ale okolo 88cm i co mi powiesz?:-):-):-)
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Dorotka, ja mam podobnie :-)
Esia ma zupełną rację, jak urodziłam juniora, to waga mi spadła do 48kg i wyglądałam jak anorektyczka, a o biuście to wogóle nic nie napiszę. Dwa lata zajęło mi wracanie do jako takiego wyglądu. także to nietycie też nie jest takie słodkie
Esia ma zupełną rację, jak urodziłam juniora, to waga mi spadła do 48kg i wyglądałam jak anorektyczka, a o biuście to wogóle nic nie napiszę. Dwa lata zajęło mi wracanie do jako takiego wyglądu. także to nietycie też nie jest takie słodkie

Powiedzenie głodny sytego nie zrozumie chyba jest tu na miejscu
. Wolałabym być po drugiej stronie i gonić wagę a nie zbijać ją. No cóż taki nasz los, jak za chude źle, za duże też źle. I tak ze wszystkim, cerą, włosami itp itd ;-)

E
efilo
Gość
Ja też mam mięsowstręt.
A na wagę już nie wchodzę. Od tygodnia się noszę z zamiarem zważenia ale jakoś nie mam śmiałości. Jutro będę u gina to pewnie mnie to nie ominie
A na wagę już nie wchodzę. Od tygodnia się noszę z zamiarem zważenia ale jakoś nie mam śmiałości. Jutro będę u gina to pewnie mnie to nie ominie

reklama
Podziel się: