reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dla dzidziusia

No a ja obstaje przy misiowym, ocieplanym z polarku albo czegos w tym stylu.Spiworek mam taki do wozka a kombinezon praktyczniejszy dla mnie bo mozna dziecko do fotelika wlozyc i przypiac.
Czyli rozumiem ,ze narazie Viki, Weroniczka i ja chcemy takie same?

reklama
Aneczka ja też dopisuje się do Was...tylko zeby kolor nie był jakiś "krzykliwy", coś w brązach, beżach....ale niekoniecznie, mogą być inne :tak: Śpiworek będę miała w komplecie z wózkiem;-)

Dziewczyny, ja tez sie zdaje na Weroniczke. Doswiadczona mama i krawcowa z pewnoscia wie, co praktyczniejsze, a jak bedzie cos w rodzaju misiowatego kombinezoniku w unisexowym kolorze, to na pewno bedzie slicznie wygladalo:) Co do materialu, to moze byc nawet polarek, na pewno z podszewka maluszkowi nie bedzie zimno:) A co do kosztow, to mysle, ze jak beda nizsze, to wiekszosc z nas sie na taki kombinezonik zdecyduje, bo nie ma sensu placic kokosow za cos z czego nasze niunie wyrosna z pewnoscia w ekspresowym tempie:-)

super Agata, chociaz jesli chodzi o buty..... jestem zdania ze powinno sie kupic nowe. kazda stopka jest inna, dzieci inaczej chodzą , dlatego bucik juz uzywany jest w jakis sposób wyprofilowany i nie koniecznie może dobrze wpłynąc na rozwój stopy u drugiego malucha, szczegolnie w okresie gdy dziecko zaczyna chodzic.

no ale oczywiscie kazdy decyduje sam, to po prostu moje zdanie;-)

viki dokładnie sie z Tobą zgadzam, tyle, że akurat te buciki co pokazałam to są na maluszka takiego co jeszcze nie chodzi, bo są tak malutkie... (no chyba że 6 miesięczne maluchy juz chodzą:confused:;-):-D)
Nie no tak na serio to jej młody jezdził w nich tylko we wózku, bo jeszcze nie chodził, więc to takie raczej ozdóbki;-)

reklama
nie no spoko:-)na fotkach te buciki wyglądają na ciut większe tzn na takiego malucha ktory juz sam chodzi;-)

Do góry