reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dla dzidziusia

reklama
No ja tez wole jednak prostsze fasony;-)
Ataata a ten drugi to chcesz moze kupic? bo jesli dobrze rozumiem to teraz kupilas juz taki i jeszcze taki tylko mniejszy tak?
Ja nad nim pomysle chyba:cool2:

Aneczko ja juz nie kupuje miśka z H&M bo mam w domu 62 a 56 do mnie idzie także wszystkie są Twoje;-)
Ten drugi to ten co jest "Kup Teraz"??? Zobacz jeszcze na inne poważnie bo obawiam sie że on może być naprawde troszke zprany... żebys potem nie żałowała i żeby nie była moja wina że ci lanka wysłałam ;-) to ten pierwszy bedzie chyba ładniejszy choć fotka malutka....
albo ten tylko niewiadomo jak pójdzie KOMBINEZON - MISIO H&M (240269461) - Aukcje internetowe Allegro
A tego sprzedaje już drugi raz wiec sa szanse sie wogóle dogadac o zakonczenie aukcji przed czasem futerko, kombinezon H&M (240500319) - Aukcje internetowe Allegro

Zobacze ale ktorys z nich pewnie kupie;-) bo nic lepszego nie znalazlam a mam silna potrzebe kupienia misia wlasnie dzisiaj.;-):-D
Dzieki za namiary:tak:

Spoko ;-) a tak wogóle to podejrzewam że kupisz go w H&M bo to jest kolekcja ubiegłoroczna i nagle od jakichs 2 tygodni zauważyłam na allegro ze dużo sie ich pojawiło ito nowych z metkami po 39zł tzn licytacja od...
Więc H&M pewnei zrobił wyprzedaż tego modelu ale pewnie juz sie wszyscy zucili na nie i nic nie zostało... ja sie tak zbierałam do sklepu zobaczyc ale sie nie zebrałam...

heh tylko wlasnie mi cos znowu nie trybi ale tym razem cos z allegro nie tego.No ale nic zalicytowalam wczesniej bo nie wiedzialam czy bede w domu wiec zobaczymy;-) dzieki za kciuki:-)

Wiem Aneczka coś z Allegro nie trybi bo u mnie też sie wiesza i zacina... no ale to może plus dla Ciebie, bo skorao wszystkim sie wiesza to nikt inny nie zalicytuje :-p:tak:

Gratuluje!!! ;-)
(zobaczysz jak przyjdzie ten misiek jaki jest Kochany) Mój wisi w szafie na wierzchu i co otworze szafe to go widze.... i jak mi smutno to sie do niego przytulam,.... poważnie, taka moja mała przytulanka:zawstydzona/y::-D

reklama
:tak:co do zdjęć z allegro to ataata ma racje. ja tez zauwazyłam, ze ci ktorzy mają porobione swoje strony a na nich zdjęcia wyglądaja czadowo - sprzedaja ciuszki duzo drozej.... obserwowałam ostatnio kilka takich aukcji gdzie sprzedawane byly zestawy ciuszkow dla maluszkow, i mowie wam ze niektore aukcje konczyly sie na 700 pln:szok:... za tą cene to chyba wolałabym kupic nową wyprawkę

Do góry