Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny czy któraś z Was odczuwa może bóle w podbrzuszu po wstaniu rano z łóżka lub po zasiedzeniu się? Takie jakby ciągnięcie, że nie można się wyprostować normalnie. A czasami jakby zakwasy po ćwiczeniach. Nie wiem czy to normalne.
Ja mam te bóle ciągle, troszkę pomaga nospa, dzięki niej w nocy tak nie czuję bólu. No ale ja jestem odosobniony przypadek.Dziewczyny czy któraś z Was odczuwa może bóle w podbrzuszu po wstaniu rano z łóżka lub po zasiedzeniu się? Takie jakby ciągnięcie, że nie można się wyprostować normalnie. A czasami jakby zakwasy po ćwiczeniach. Nie wiem czy to normalne.
Melisa ja tam się za bardzo nie znam, ale na bakterie dostaniesz pewnie żurawinkę lub coś podobnego, a leukocyty podwyższone z tego co wiem są właśnie wynikiem zapalenia układu moczowego ... podobnie jak właśnie nabłonki... z tego wynika, że masz właśnie jakieś zapalenie układu moczowego lub coś podobnego - to tak na moje
a kiedy idziesz do gina?? jak się denerwujesz to zawdzwoń do niego... ja bakterie w moczu mam od początku ciąży - raz więcej raz mnie i żyję![]()