reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dolegliwości ciążowe

reklama
Moja teoria jest taka, że pępek na zewnątrz wyłazi kobietom, które będą miały chłopca. Sprawdziło się u wszystkich ciężarnych jakie znam. A Wy też będziecie miały chłopców.
Mi ani w poprzedniej ani w tej nie wyłazi. ;-)
Co do zgagi to mnie męczyła strasznie w pierwszej ciąży, na razie spokój.

A ja miałam przez chwilę płaski (jakiś miesiąc temu) a teraz jest znów wklęsły. Dwóch lekarzy stwierdziło, że będzie chłopiec... no cóż mam jeszcze 2 miesiące pewnie zdąży jeszcze się uwypuklić...

hihi ja mam super pepek do przodu sterczy jak mały nosek z ciekawosci do przodu wysuniety hihi...a czekam na dziewuszkę-chyba, że będzie miała męski charakterek kto wie hihihi

a co do dolegliwosci...wróciły wymioty!ale tylko poranne...juz był spokój a tu znow po raz kolejny...

szczesliwa nie strasz tylko nawrotem wymiotow:-( mnie od pewnego czasu mdli na okraglo, a dzisiaj to juz wogule katastrofa:dry: nie wspomne o tym, ze moj apetyt gdzie sie ulotnil i wogule nie mam ochoty na jedzenie:-( nawet jak o zwyklej kromce z maslem pomysle to robi mi sie niedobrze i wszystko mi kolkiem w gardle staje:zawstydzona/y:
jesli chodzi o pepuszek to ja mam wypykly od dluzszego czasu, a niedawno zaczely mi sie te ciemne kreski pojawiac..
nio a jesli chodzi o zgade i owlosione dzidzi to ja w to niewierze.. zona mojego taty na okraglo meczyla sie ze zgada.. nie bylo dnia, zeby ja nie dopadlo.. a synus urodzil im sie prawie lysy:tak: dopiero niedawno jakos mu wloski zaczely rosnac i widac, ze mu sie czuprynka niezla robi;-):-)

Mandarynka u mnie sie sprawdziła twoja teoria:-) Tzn. na 100% dowiem sie po porodzie:-)

Ja czuje sie juz taaaka cieżka, chodzę jak kaczka, czuje ból w pośladkach, no i nogi bolą... koszmar, a szczególnie stopy.

Na zgage pomaga mi tylko zimne mleko prosto z lodówki, ale przechodzi jak ręką odjął i mam spokój na parę godzin. Tylko mam nadzieje, ze sobie tak gardła nie załatwię.

reklama
Do góry