reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dolegliwości ciążowe

Wiecie co, dzisiaj przeczytałam na ulotce Foliku, że może powodować wysypki :/ może to od niego, wogóle zauważyłam że jak rano wezme Folik, to cały dzień źle się czuje. Któraś z dziewczyn pisała o Prenatalu w zamian, ale nie pamiętam o który dokładnie chodziło :/

Hej, czasem folik powoduje mdlosci dlatego ja zawsze go bralam na noc...

Ja zamiast folika biore Prenatal Classic, ale zmieniam go na Prenatal Complex od jest na 1 trymestru ciazy bo zawiera imbir, zurawine i olejek mietowy...

Tu jest Prenatal Complex : Prenatal Complex - Holbex sp. z o. o. - witaminy,suplementy - wyłączny importer w Polsce amerykańskich preparatów witaminowych marki Puritan's Pride. Nasze produkty to: Vita-Femin Prenatal Complex Oli-Femin Aqua-Femin OmegaCardio Enzym Laktaza CRP Sa

A tu potem prenatal classic: Prenatal Classic - Holbex sp. z o. o. - witaminy,suplementy - wyłączny importer w Polsce amerykańskich preparatów witaminowych marki Puritan's Pride. Nasze produkty to: Vita-Femin Prenatal Complex Oli-Femin Aqua-Femin OmegaCardio Enzym Laktaza CRP Sa

A na koniec prenatal DHA : Prenatal DHA - Holbex sp. z o. o. - witaminy,suplementy - wyłączny importer w Polsce amerykańskich preparatów witaminowych marki Puritan's Pride. Nasze produkty to: Vita-Femin Prenatal Complex Oli-Femin Aqua-Femin OmegaCardio Enzym Laktaza CRP Salfaz

Ostatnia edycja:
reklama
Hej, ja już myślałam że mam po mdłościach, a tu dzisiaj zonk, rano tak mnie coś zemdliło że nawet pawik był.
A już myślałam że mam po żołądkowych problemach, ale nie jest źle, pawik i po wszystkim potem już cały dzień super.

Hej, ja już myślałam że mam po mdłościach, a tu dzisiaj zonk, rano tak mnie coś zemdliło że nawet pawik był.
A już myślałam że mam po żołądkowych problemach, ale nie jest źle, pawik i po wszystkim potem już cały dzień super.
u mnie to tak co dwa dni...wczorj spokoj dzis spokoj, ale za to przedwaczoraj 23 pawik ;-)
jeszcze m-ac i powinno byc dobrze ;-)

Jeśli chodzi o objawy to coraz lepiej :-) Czasem mi trochę niedobrze i jestem senna, ale nawet już tak często nie latam do toalety. Udało mi się nie wstawać w nocy od 3 dni :-) I głodna też już nie jestem.

no ja się trochę nie odzywałam, bo niestety przytrafiły mi się plamienia i wylądowałam w szpitalu... ale zrobili mi usg i wszystko jest oki z fasolką (ma 3,1 mm, serducho wali jak szalone), ale muszę tydzień leżeć w łóżku...leżę 4 dzień i już mam dość.. trochę się przeraziłam, bo wykryli mi w szpitalu jakąś nadżerkę ( a 2 tygodnie temu moja gin prywatna tego nic nie widziała!) i małą torbiel na prawym jajniku...
kurcze..boję się o moją fasolkę, ale mój kochany małżonek cały czas mi powtarza, że wszystko będzie dobrze.
Pozdrawiam Was i trzymam kciuki za zniknięcie mdłości i bólów!!!

Witajcie dziewczyny, ja myślałam ,że rozmowy z kibelkiem fuksem mnie ominą, ale z dnia na dzień miewam coraz mocniejsze mdłości i coś czuję, że niedługo się nie wywinę:baffled:

Hej dziewczyny!

Ja mam mdłości jakoś dziwnie bo nie poranne a wieczorne:)
Ale chce zapytac o coś innego! Czy u was też jest taka duża ilość śluzu ? bo u mnie straszna i sie zastanawiam czy to aby nie upławy:szok:

Przepraszam że aż tak intymne pytanie ale jakoś mnie to niepokoi:(

reklama
LULKA ja od czasu plamienia non stop TAM zaglądam, bo też mi jakoś mokro tzn czuję sie mokra. Ale na bieliźnie nie ma znaku. Nie martw się - to normalne w ciąży:-)

Do góry