reklama
Aga19790109
Fanka BB :)
Kaśka niech Mąż zawiezie Cię do najbliższego szpitala połóżniczego, zrobią Ci badania i wyślą do domku. Powiedz,że czujesz się tak od rana, a oni nie mogą Cię wysłać do domku bo nikt odpowiedzialności na siebie nie weźmie. Jeśli masz wątpliowści to jedź, a uwierz nerwy przed wizytą strarszej Córki w szpitalu będę te objawy nasilać. Ja tak chodziłam na Engla w Poznaniu i robiono mi KTG, USG i wysyłano do domku.
A co lekarzy i terminów w szpitalu...ups koszmar. Wiem doskonale bo mam dziecko z wadą serca a kontrol tylko prywatnie, choć przysługuje w szpitalu- na wypisie ze szpitala pisze zgłosić się za 6 m-cy do poradni przyszpitalnej a raz w roku do szpitala, ale gdzie iść, skoro słyszymy tylko,że poradnia nie działa bo lekarze nie chcą przyjmować a w szpitalu dzieci tylko do operacji przyjmują. Nie ma terminów a My rodzice płacimy 150-200 zł za wizytę i cieszymy się,że dziecko ma opiekę.
Powodzenia!!!
A co lekarzy i terminów w szpitalu...ups koszmar. Wiem doskonale bo mam dziecko z wadą serca a kontrol tylko prywatnie, choć przysługuje w szpitalu- na wypisie ze szpitala pisze zgłosić się za 6 m-cy do poradni przyszpitalnej a raz w roku do szpitala, ale gdzie iść, skoro słyszymy tylko,że poradnia nie działa bo lekarze nie chcą przyjmować a w szpitalu dzieci tylko do operacji przyjmują. Nie ma terminów a My rodzice płacimy 150-200 zł za wizytę i cieszymy się,że dziecko ma opiekę.
Powodzenia!!!
KaśkaK
mama Madzi i Oli
Dzięki dziewczyny.
Dziś jest odrobinę lepiej i mam nadzieję że się nie pogorszy. Jak będzie bolało mocniej to jutro chyba faktycznied pojadę do szpitala.
Mam tylko nadzieję że ten szpital nam wypali i nic już nie stanie na przeszkodzie.
Mąż zajmuje się córcią a ja odpoczywam, nawet obiadek mam ugotowany.
Dziś jest odrobinę lepiej i mam nadzieję że się nie pogorszy. Jak będzie bolało mocniej to jutro chyba faktycznied pojadę do szpitala.
Mam tylko nadzieję że ten szpital nam wypali i nic już nie stanie na przeszkodzie.
Mąż zajmuje się córcią a ja odpoczywam, nawet obiadek mam ugotowany.
Aga19790109
Kasiu bedzie dobrze napewno tylko musisz dużo odpoczywać. Wiem, przy dziecku to niezbyt realne ale jak piszesz Madzia z Tatą a Ty w łóżeczku
U nas też tak jest
Powodzenia z wizytą w szpitalu- trzymam kciuki!!!!!
Powodzenia z wizytą w szpitalu- trzymam kciuki!!!!!
aniolek20k
przedewszystkim isc do lekarza, jest mnostwo powodow takiego bolu min.
rozchodzenie sie spojenia łonowego i zylaki(ja niestety je posiadam).
powinien cie lekarz obejzec bo poco masz sie meczyc, ja juz wogole niemoglam chodzic teraz biore leki , leze i z dnia na dzien jest lepiej.
powinien cie lekarz obejzec bo poco masz sie meczyc, ja juz wogole niemoglam chodzic teraz biore leki , leze i z dnia na dzien jest lepiej.
przedewszystkim isc do lekarza, jest mnostwo powodow takiego bolu min.
zgadzam sie

oj duzo was chorowitek duzo.
powrotu do zdrowia rzycze
Aga19790109
Ja jak moje poprzedniczi powiem, Idź do lekarza!!!!!!!!!!
No i będę życzyć powodzenia!!!!!
No i będę życzyć powodzenia!!!!!
dzięki dziewczyny
byłam u lekarza i powiedziała że wszystko jest dobrze. Mówiła że może mnie pokopał i teraz mnie boli. I też powiedziała że jest już nisko położony i z tego tez może mnie boleć i uciskać.:-( No i wstępnie na 20 marca mam cesarkę::-)
pozdrawiam
byłam u lekarza i powiedziała że wszystko jest dobrze. Mówiła że może mnie pokopał i teraz mnie boli. I też powiedziała że jest już nisko położony i z tego tez może mnie boleć i uciskać.:-( No i wstępnie na 20 marca mam cesarkę::-)
pozdrawiam
reklama
Witam wszystkich 
Mnie też bolało tak jak opowiadacie, po prawej stronie. Na szczeście przeszło, ale nie mogłam chodzić.
Zastanawiam się czy nie zaszkodzi ciąży, dziecku to ze gdy chodzę po dworzu (jest ślisko chwilami) to napinam uda i dół brzucha. Oczywiście nie robie specjalnie tego, ale boję się ze sie przewróce, napewno wiecie o co mi chodzi. Też tak macie ?
Mnie też bolało tak jak opowiadacie, po prawej stronie. Na szczeście przeszło, ale nie mogłam chodzić.
Zastanawiam się czy nie zaszkodzi ciąży, dziecku to ze gdy chodzę po dworzu (jest ślisko chwilami) to napinam uda i dół brzucha. Oczywiście nie robie specjalnie tego, ale boję się ze sie przewróce, napewno wiecie o co mi chodzi. Też tak macie ?
Podziel się: