lady87
Edyta
Ja również biorę magnez i to od 12-13tc 2x1 magne b6. Chociaż wydaje się mi ta dawka być małą, bo czytałam że dziewczyny biorą nawet do 6 tabletek dziennie. Ja ten magnez biorę non stop i też mi twardnieje brzuch kilka razy dzienne, bezboleśnie tak się napina- ale to czuję. Mówiłam to lekarzowi, ale on nic nie mówił bo jest ok.
Ja zauważyłam, że nie łapią mnie skurcze w łydkach czy ogólnie mówiąc w nogach. Wydaje się mi, że powinnaś poczekać na efekt brania magnezu bo tydzień to za krótko, tym bardziej że magnez łatwo się nie wchłania.
Ja zauważyłam, że nie łapią mnie skurcze w łydkach czy ogólnie mówiąc w nogach. Wydaje się mi, że powinnaś poczekać na efekt brania magnezu bo tydzień to za krótko, tym bardziej że magnez łatwo się nie wchłania.
mam wrażenie, że to od cebulki na kanapkę z pomidorkiem. Ale moge się mylić... bo w nocy mnie wszystko bolało, to sie kręcilam z boku na bok i na wznak. Jak się w pewnym momencie położyłam na prawym boku, to tak mnie wtedy zgaga chwyciła, straszne palenie w gardle. Z prawej strony jest wątroba, to może mi maluch na wątrobe cisnął i to stąd?