Marzena_29
Zaangażowana w BB
Cześć
. Mam pytanie, jestem obecnie po cesarce. Jestem mamą wcześniaka. I chcemy z partnerem postarać się o drugie dziecko..czy możemy już planować druga ciąże czy jeszcze poczekać?? Synek ma 10 tygodnii i 3 dni
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Idź do dobrego ginekologa. Niech dobrze zbada i wyjaśni co i jak, kiedy możesz, a nie walić durną ironią. Uważam, że to nie na miejscu. Po to są, aby tłumaczyć, człowiek nie wszystko musi wiedzieć.W tym problem że nic nie widział na usg bo nie zrobił mi nawet..
Ja bym poczekala z obawy przed rozejsciej sie bliznyCześć. Mam pytanie, jestem obecnie po cesarce. Jestem mamą wcześniaka. I chcemy z partnerem postarać się o drugie dziecko..czy możemy już planować druga ciąże czy jeszcze poczekać?? Synek ma 10 tygodnii i 3 dni
Hej. Ja mialam planowane cc,moja lekarka mowila,ze po roku moge zaczac starania o kolejne dziecko i tak zrobilismy. Zaszlam w kolejna ciaze dokladnie po 13 miesiacach, urodzilam w 43 tygodniu sn- porod wywolywany oxytocyna. Dzieci zdrowe , wszystko okCześć. Mam pytanie, jestem obecnie po cesarce. Jestem mamą wcześniaka. I chcemy z partnerem postarać się o drugie dziecko..czy możemy już planować druga ciąże czy jeszcze poczekać?? Synek ma 10 tygodnii i 3 dni
Tak miałam cesarkę 3 miesiące temu. Pytałam swojego lekarza do usłyszałam od ginekologa tylko... Pani pyta poważnie o druga ciąże...Cesarka odbyła się trzy miesiące temu,tak? Przy tym pytaniu powinnaś napisać ile czasu minęło od cesarki (nie jaki wiek Twojego dziecka wyliczył kalkulator) ponieważ to bardzo istotne
Powinnaś porozmawiać z swoim lekarzem... I dopytać takie kwestie.
Są kobiety które rodzą rok po roku i nic im nie jest.
Lekarz nieodpowiednio udzielił odpowiedzi jednak jak można wywnioskować z jego wypowiedzi jest zdecydowanie za wcześnie.Tak miałam cesarkę 3 miesiące temu. Pytałam swojego lekarza do usłyszałam od ginekologa tylko... Pani pyta poważnie o druga ciąże...