_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
a ja się nie czuję zmęczona przy małej
choć siedzę caly czas z nia w domku...
choć siedzę caly czas z nia w domku...Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
choć siedzę caly czas z nia w domku...
decyzję o Zuzi podjeliśmy jak nie znałam jeszcze diagnozy Wiktorka i nie moge teraz poświęcić mu tyle czasu ile bym chciała bo jakby nie patrzeć moje uwaga musi byc podzielona na dwa a teraz to i nawet większą skupiam na Zuzce...no ale żeby nie było nie żałuję że mam Zuzię byanjmniej ;-) bo widze też plusy Wiktor do Zuzi jest super choć czasem nei było łatwo jak walka o zabawkę ale teraz już wie i sam jej zabawki przynosi a jak się wysunie spod tej o którą była walka to ją sam podsuwa ;-) ja to i bym 3cie chciała ale mój P nie chce:-(
ja mam - a mój + przy Vi nie bylo problemu,dziewczynki gdy juz rozmawiamy o drugich pociechach mam pytanko czy ktoras z was ma konflikt krwi z mezem ???? tzn ja mam "-" a moj ma "+" przy jessi nie miałam problemow pracowalam do 37 tyg ale przy drugim i trzecim juz moze sie komplitowac niby dostalam szczepiake po porodzie ale chyba bym nie dala rady przejsc to co moja mama ktora ma tez taka sama sytułacje z tata(
zuska jak zajde w ciaze to Ci powiem czy byly problemy czy nie;-)dzieki dziewczynymam nadzieje ze gdy bedziemy mysec o drugim malenstwu tez nie bedzie problemu
![]()
dzieki dziewczynymam nadzieje ze gdy bedziemy mysec o drugim malenstwu tez nie bedzie problemu
![]()
zuska jak zajde w ciaze to Ci powiem czy byly problemy czy nie;-)

mam nadzieje ze my nie bedziemy miec problemow no i ze wy tez nie dziewczyny