Aneczka2021
Fanka BB :)
To twoj pierwszy cykl gdzie bierzesz duphaston do dniaAaa no to faktycznie na tym samym wózku jedziemytakże, ja odstawię jak tylko plamienie zobaczę
@?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To twoj pierwszy cykl gdzie bierzesz duphaston do dniaAaa no to faktycznie na tym samym wózku jedziemytakże, ja odstawię jak tylko plamienie zobaczę
TakTo twoj pierwszy cykl gdzie bierzesz duphaston do dnia
@?
Ja się w tym juz zgubilam, bo na dobra sprawe do dnia miesiaczki a plamienie nie ejst jeszcze miesiaczka
Ale moim zdaniem jest już zapowiedzią, że na pewno będzieJa się w tym juz zgubilam, bo na dobra sprawe do dnia miesiaczki a plamienie nie ejst jeszcze miesiaczka
Rozumiem, właśnie bylam w łazience i mam na papierze brązowy śluz więc już tej 2 popołudniowej tabletki nie bioręAle moim zdaniem jest już zapowiedzią, że na pewno będzieale to tylko moje zdanie, może ktoś bardziej doświadczony by się odezwał
Ja też właśnie wyszłam z wcRozumiem, właśnie bylam w łazience i mam na papierze brązowy śluz więc już tej 2 popołudniowej tabletki nie biorę
HahhaJa też właśnie wyszłam z wchaha i wzięłam tel żeby ci napisać że mam lekko brązowy śluz
haha ale synchronizacja! Też już nie biorę tabletki
A tak z ciekawości owulacje w którym dniu mialas?Hahhachyba wywołaliśmy
@![]()
Najprawdopodbniej w 19 dc, ale nie byłam na monitoringu, tylko robiłam testy na owulacjeA tak z ciekawości owulacje w którym dniu mialas?![]()
Naprawde podobne jesteśmyNajprawdopodbniej w 19 dc, ale nie byłam na monitoringu, tylko robiłam testy na owulacje