reklama

No to jak się przedstawiamy to i ja 
jestem Ania mam 31 lat (prawie 32 ) jestem mama 3 urwisów .Prawie 11 letnigo Adama.5.5 rocznej Julki i 13 m-cznego Antoniego zwanego przez wszystkich Tońkiem lub Banderasem
) jestem mama 3 urwisów .Prawie 11 letnigo Adama.5.5 rocznej Julki i 13 m-cznego Antoniego zwanego przez wszystkich Tońkiem lub Banderasem
2 starszych dzieci mam z mał€żeństwa takiego 10 letniego a potem na mojej drodze pojawił się mój Pietruszka czyli Piotrek to była i jest big miłość i tak sobie razem żyjemy
i tak sobie razem żyjemy ijest dobrze
ijest dobrze
obecnie od 2 lat mieszkam w szczecinie a prrzez 30 lat mieszkałam w pobierowie nad samym morzem i słyszałam codziennie szum fal i tego mi najbardziej tu brakuje
przez 10 lat pracowałam jako pracownik socjalny w ośrodku pomocy społecznej teraz jestem na urlopie wychowawczym a że to małe pieniądze to sobie tak zupełnie po cichutku dorabiam w castoramie ale to cicho sza bo to podobno zabronione

jestem Ania mam 31 lat (prawie 32
 ) jestem mama 3 urwisów .Prawie 11 letnigo Adama.5.5 rocznej Julki i 13 m-cznego Antoniego zwanego przez wszystkich Tońkiem lub Banderasem
2 starszych dzieci mam z mał€żeństwa takiego 10 letniego a potem na mojej drodze pojawił się mój Pietruszka czyli Piotrek to była i jest big miłość
 i tak sobie razem żyjemy
i tak sobie razem żyjemy ijest dobrze
ijest dobrze
obecnie od 2 lat mieszkam w szczecinie a prrzez 30 lat mieszkałam w pobierowie nad samym morzem i słyszałam codziennie szum fal i tego mi najbardziej tu brakuje

przez 10 lat pracowałam jako pracownik socjalny w ośrodku pomocy społecznej teraz jestem na urlopie wychowawczym a że to małe pieniądze to sobie tak zupełnie po cichutku dorabiam w castoramie ale to cicho sza bo to podobno zabronione

paaulisia20
Mamusia Juleczki 5.07.07
No wiec i ja sie przedstawie... 
Mam na imie Paulina 21 lat, w lutym 22;-) mam córeczke Julie 2,5 roczku-kochany żuczek;-)- Jestem 3 lata po ślubie... mieszkam w polkowicach- i tak zadna z Was nie wie gdzie to jest
 - nie pracuje, ale mam zamiar iść do straży miejskiej czekam tylko na poobry i wsio;-)
- nie pracuje, ale mam zamiar iść do straży miejskiej czekam tylko na poobry i wsio;-)

Mam na imie Paulina 21 lat, w lutym 22;-) mam córeczke Julie 2,5 roczku-kochany żuczek;-)- Jestem 3 lata po ślubie... mieszkam w polkowicach- i tak zadna z Was nie wie gdzie to jest

paaulisia20
Mamusia Juleczki 5.07.07
brawo!!! polkowice? hmmmm czy bogata to nie wiem ale maja śliczne ośietlenie swiąteczne!
 polkowice? hmmmm czy bogata to nie wiem ale maja śliczne ośietlenie swiąteczne! lepsze niz lubin po prostu śliczne!
 lepsze niz lubin po prostu śliczne!
a złotoryja jak nie jak ja wiem;-) jak byłam mała zawsze jezdziłam z wujkiem na płukanie złota 
  i co Ty na to?
 i co Ty na to?

polkowice? hmmmm czy bogata to nie wiem ale maja śliczne ośietlenie swiąteczne!
 polkowice? hmmmm czy bogata to nie wiem ale maja śliczne ośietlenie swiąteczne! lepsze niz lubin po prostu śliczne!
 lepsze niz lubin po prostu śliczne!a złotoryja jak nie jak ja wiem;-) jak byłam mała zawsze jezdziłam z wujkiem na płukanie złota

i co Ty na to?
 i co Ty na to?

viola30
marcowa mama'06 Entuzjast(k)a
to ja tez sie przedsatwię :-)
mam na imię Wiola, jestem mama prawie 9 letniej Julci i prawie 4 letniego Antosia - zwanego często Tośkiem, lub Banderasem ...
...
Polkowiece wiem gdzei sa i Złotoryja tez hihi, mieszkam w malej miejscowosci Szczawno Zdrój i oświetlenie tez na świeta mamy przyzwoite , pracuje w szkole przyszpitlalnej  i wiosenek prawie 33 to chyba wszystko
, pracuje w szkole przyszpitlalnej  i wiosenek prawie 33 to chyba wszystko

mam na imię Wiola, jestem mama prawie 9 letniej Julci i prawie 4 letniego Antosia - zwanego często Tośkiem, lub Banderasem
 ...
...Polkowiece wiem gdzei sa i Złotoryja tez hihi, mieszkam w malej miejscowosci Szczawno Zdrój i oświetlenie tez na świeta mamy przyzwoite
 , pracuje w szkole przyszpitlalnej  i wiosenek prawie 33 to chyba wszystko
, pracuje w szkole przyszpitlalnej  i wiosenek prawie 33 to chyba wszystkoto ja tez sie przedsatwię :-)
mam na imię Wiola, jestem mama prawie 9 letniej Julci i prawie 4 letniego Antosia - zwanego często Tośkiem, lub Banderasem...
Polkowiece wiem gdzei sa i Złotoryja tez hihi, mieszkam w malej miejscowosci Szczawno Zdrój i oświetlenie tez na świeta mamy przyzwoite, pracuje w szkole przyszpitlalnej i wiosenek prawie 33 to chyba wszystko

Violu to teraz tylko Adasia ci brakuje i mamy taki sam skład
 Violu to teraz tylko Adasia ci brakuje i mamy taki sam skład

mamusia2008
mamusia Karolinki
to czas na mnie
mam na imie Natalia, mam 31 lat, jestem mama rocznej Karolinki, jestem lektorem jezyka angielskiego no i mieszkam w Piasecznie (pod Warszawa)

mam na imie Natalia, mam 31 lat, jestem mama rocznej Karolinki, jestem lektorem jezyka angielskiego no i mieszkam w Piasecznie (pod Warszawa)
viola30
marcowa mama'06 Entuzjast(k)a
malinka chyba zostane bez Adasia 2 mi starczy 

reklama

paaulisia20
Mamusia Juleczki 5.07.07
coraz lepiej nam idzie;-) 
Viola no to zazdroszcze tego oświetlenia serio uwielbiam takie śiatełak to takie nastrojowe
 serio uwielbiam takie śiatełak to takie nastrojowe

Viola no to zazdroszcze tego oświetlenia