reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Duże jest piękne :-)

Witam

idziecie jak burza ostatnio było troche ciszy a dzis od rana Was podczytuje i nadrabiam i dopiero teraz się udało :-)

Chciałam się tylko przywitać, co do odchudzania oj brak mi silnej woli nie to co kiedyś teraz moim zyciem są słodycze, przed ciążą mogłam bez nich żyć i przed ciążą schudłam 17 kg nie jedząc pieczywa, ziemniaków dużo surówek z mięsem... a po ciąży waga jak sprzed odchudzania i stoi w miejscu :-(

reklama
Witam laseczki kochane:happy2:
no tu to się teraz cos dzieje:-D:-D
jak ja lubię poczytać że duże jest piękne że jest sexi a nie bleee ale brzuch..nic tym rozmiarze nie mamy...a ani TU chce kupić coś dla siebie:szok::szok::szok:
no niestety z takimi reakcjami się spotkałam:baffled::baffled::baffled:
moje kochanie chcialo mi zrobic niespodziankę i zamówił mi w sobote piżamkę z miki mause no śliczna tylko góra ok a spodnie dziewczyny bez przesady na kobitkę taka za 150 kg wagi no takich big spodni to nie widziałam jak dla mnie góra rozmiar 46-48 dół rozmiar 60:szok::szok:dzwoniłam do babki ona mówi że niestety tak te piżamy szyją:baffled::baffled::baffled:no nic trzeba odesłaać:tak:
co do suplementów diety tudzież wspomagaczy ja brałam chrom(miał mi pomagać w zapędach do słodkiego)efekt zerowy:baffled:brałam bio cla nic nie pomagał piłam figurę i inne tego typu cuda efekt.....biegusiem do domu z biegunką i z wrażeniem że flaki mi wypruje:szok:co jeszcze a piłam kiedyś aqa slim dodawało się to do wody i popijało cały dzień zero rezultatu:no:
moim zdaniem nie ma się co czarowć jak się nie ograniczy jedzenia i nie włączy ruchu to się nie schudnie:no:a brałam jeszcze kiedyś zelixe nooo super przez pierwszy miesiąc a potem nie pomagała:no::no::no:
a teraz owszem są momenty że patrzę w lusterku na siebie i myslę o matko brzuch ogromny tyłek wielki uda ogromniaste ogólnie bleeee
a potem myśle kurcze jakie ja mam fajne oczy duże piwne do tego mega długie rzęsy no i pełne usta i śliczne gęste włosy.......i uśmiech na twarz i do przodu:tak:a jak jeszcze ktoś się uśmiechie facet w sklepie z zainteresowaniem omiecie wzrokiem albo latem zajrzy w dekold no zycie jest piękne a duże kobiety sliczne i sexowne:tak::tak::tak:

To prawda,świeta prawda.

A gdzie Twój ukochany zamawia takie pizamki?
Mozesz podać linka?:-p

Dziewczyny - ja jeszcze na chwilke - proponuje nowy sposob wazenia. Zebysmy mogly bezstresowa patrzec na wage.
waga2.jpg

Ja mogę spróbować tego octu jabłkowego.A któraś z Was moje miłe,pojdzie razem ze mną na to testowanie-we dwie byłoby raźniej:tak:

zreszta im nas wiecej,tym lepiej.

reklama
Do góry