reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Duże jest piękne :-)

reklama
cisza i cisza

to może coś na zachętę dla walczącej części:-);-):tak:
byłam wczoraj w przymierzalni w h&m i wzięłam do mierzenia oczywiście za duże spodnie,oko moje się przyzwyczaiło do większych i czasem trudno mi ocenić jaki wziąć do mierzenia.:cool2:ale mnie zatkało jak się zobaczyłam w lustrach z każdej strony ( pomijając fakt,że w sklepach są wyszczuplające) mówię Wam warto było i warto jest !!!!!! walczyć dla pozytywnych efektów i dla mega mega dobrego samopoczucia.Czekałam na taką chwilę kilka lat.:tak:czego i Wam życzę :-D:tak:

super ika07, u nas nie H&M wiec pozostaje mi Wrocek ale ja jakos za zakupy do wrocka sie nie nadaje , nie ciągna mnie galerie, mamy miec otwrtą w Wałbrzychu wiec moze i u nas bezie , pozdrowienia Balbinki

:rofl2:też nie lubie galerii byłam w kiniez mężem wczoraj po raz pierwszy od 4 lat !! i przy okazji wdepnęłam

witajcie,

efektów na razie żadnych...
dużo piję, mało jem wszystko wypacam, a czuję, że brzuch mam jak bania...
co jest grane?
Na dodatek źle się czuję, może dlatego, że jestem już ponad miesiąc na antybiotyku?

reklama
Do góry