Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale chyba mam prawo do własnego zdania prawda?Tylko pisząc, że nie da się zazdrości uniknąć negujesz to co piszę.
Napisałaś, że nie da się uniknąć, a to już nie jest Twoje zdanie, a fakt. To tak jakbym kłamała, ale ok. Już mi się nie chcę...Ale chyba mam prawo do własnego zdania prawda?
Napisałam, że uważam. Jest to moja opinia. Więc nie rozumiem za bardzo o co ci chodzi. Ja Ci nie zarzucam kłamstwa i nie rozumiem dlaczego tak to odbieraszNapisałaś, że nie da się uniknąć, a to już nie jest Twoje zdanie, a fakt. To tak jakbym kłamała, ale ok. Już mi się nie chcę...
No pewnie ze dacie radeHej. To fajnie że trafiłam w dobre miejsce. Już zaczynam sobie to wszystko w głowie układać. Tak,2 starsze dzieci napewno coś pomogą np w zajęciu się tym trzecim który będzie miał już ponad 3 lata. Kurczę, mamy 2 koty, nieduże mieszkanie... Mąż jeszcze niewie... Powinnam być załamana bo nie będzie lekko ale co tam, cieszę się. Jakoś damy radę.
Bo Ty Liza to złote dzieci masz... [emoji16][emoji16]Hej, o kurde ale nowych mam się posypało
Witamy miło
Ja mam wesoła czwórkę [emoji1787] córka 15, syn 14, syn 11 i najmłodszy rodzynek 19mies
U mnie zazdrości nie było nigdy także ten... Udało mi się hehe![]()
Zawsze jakoś się poukłada...Hej. To fajnie że trafiłam w dobre miejsce. Już zaczynam sobie to wszystko w głowie układać. Tak,2 starsze dzieci napewno coś pomogą np w zajęciu się tym trzecim który będzie miał już ponad 3 lata. Kurczę, mamy 2 koty, nieduże mieszkanie... Mąż jeszcze niewie... Powinnam być załamana bo nie będzie lekko ale co tam, cieszę się. Jakoś damy radę.