Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale chyba mam prawo do własnego zdania prawda?Tylko pisząc, że nie da się zazdrości uniknąć negujesz to co piszę.
Napisałaś, że nie da się uniknąć, a to już nie jest Twoje zdanie, a fakt. To tak jakbym kłamała, ale ok. Już mi się nie chcę...Ale chyba mam prawo do własnego zdania prawda?
Napisałam, że uważam. Jest to moja opinia. Więc nie rozumiem za bardzo o co ci chodzi. Ja Ci nie zarzucam kłamstwa i nie rozumiem dlaczego tak to odbieraszNapisałaś, że nie da się uniknąć, a to już nie jest Twoje zdanie, a fakt. To tak jakbym kłamała, ale ok. Już mi się nie chcę...
No pewnie ze dacie radeHej. To fajnie że trafiłam w dobre miejsce. Już zaczynam sobie to wszystko w głowie układać. Tak,2 starsze dzieci napewno coś pomogą np w zajęciu się tym trzecim który będzie miał już ponad 3 lata. Kurczę, mamy 2 koty, nieduże mieszkanie... Mąż jeszcze niewie... Powinnam być załamana bo nie będzie lekko ale co tam, cieszę się. Jakoś damy radę.
Bo Ty Liza to złote dzieci masz... [emoji16][emoji16]Hej, o kurde ale nowych mam się posypało
Witamy miło
Ja mam wesoła czwórkę [emoji1787] córka 15, syn 14, syn 11 i najmłodszy rodzynek 19mies
U mnie zazdrości nie było nigdy także ten... Udało mi się hehe![]()
Zawsze jakoś się poukłada...Hej. To fajnie że trafiłam w dobre miejsce. Już zaczynam sobie to wszystko w głowie układać. Tak,2 starsze dzieci napewno coś pomogą np w zajęciu się tym trzecim który będzie miał już ponad 3 lata. Kurczę, mamy 2 koty, nieduże mieszkanie... Mąż jeszcze niewie... Powinnam być załamana bo nie będzie lekko ale co tam, cieszę się. Jakoś damy radę.