Justysia1a
Fanka BB :)
Dzięki Malina za podpowiedź... myślę że będę próbowała ale pewnie dopiero jak mała skończy miesiąc bo teraz to wiadomo żołądeczek ma jeszcze słabiutki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zrob fote i pokaz bo moj tez miał nawet na klacie ale mu zeszło troszke ma jeszcze na buzi fotka czrno biała ale chrostki widac..........Ratunku! Dziewczyny...
Ruby od kilku dni mial krostki na twarzy, teraz zlaly mu sie w wielka czerwona plame. idziemy dzisiaj do lekarza, ale wiem co mi powie- Olo mial to samo- skaza bialkowa...
Tutaj dzieciom nic nie daja na takie buzie, kaza przemywac mlekiem mamy i przegotowana woda, ale moze ktoras z Was wie co mozna z taka buzka zrobic? W sensie czym smarowac? Bo to musi go przeciez bolec...
Lokata mi w szpitalu babki od noworodkow i laktacji mowiły ze po cycu nie trzeba odbijac,wystarczy odłozyc na boczek ale juz po butli trzeba odbijac.
A ja mam pytanko dotyczace jedzenia dla mam
Czy mozna jesc zupe ogorkowa? albo pomidorowa? czy cos w sosie pomidorowym? bo wiem ze pomidory uczulaja ale czy takie przetwozone tez?
ola ja nawet surowe pomidory jem, z 3 plasterki na jedno posiedzenie do kanapek i jest ok:-) pomidorowa tez jadłam;-)
do mam które maja chłopców
Sprawa dotyczy susiaka a mninowicie sporo czytałam na ten temat i zdania podzielone jedni mówia ze sciagac o urodzenia ale pomalutku zeby skórka nie pekła i dziecku krzywdy nie zrobic i około 4-5 misiaca skórka juz powinna zejsc do konca inni mówia ze do roku nie sciagac wogóle......
ja codziennie po kompieli małemu delikatnie sciagam odsłaniam dosłownie czubeczek zeby nie za mocno i obmywa to białe co wychodzi a wy jak robicie??????? pytam bo nie chciała bym aby mój synus potem przezmnie cierpiał........