reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

Frutisku, ślicznie i bardzo przytulnie :) :) Pszczółki cudne, sama takie chciałam, ale P. się nie spodobały :( :p (gustu chłopak nie ma za grosz ;) :laugh:)

reklama
::) ;D a to mój ostatni nabytek....jutro reszta!
komplecikzallegrokd0.jpg

dobranoc.......... :-* :-*

Lubię takie "słoneczne" ciuszki :) i kaczusie ::) Normalnie zdziecinniałam od tego wszystkiego ;D Czuję jak mi sie mózg lasuje coraz bardziej im bliżej porodu ;D Wczoraj odebrałam paczkę od przyjaciółki z Chicago. Zaszalała kobieta... ;D Mam juz w sumie zapas ciuszków na pare ładnych miesięcy. Nawet fotelik samochodowy to tej paczki władowała. Poprostu ciocia z Ameryki ;) ;D he,he,he!

super kompelcik Frutisku. ja uwielbiam takie kolorki i szczerze mówiąc mimo, że Piotruś chłopak, to w żółte, beże i kremy ubierany będzie :)

Gosik, pochwal się prezentami :)

Hej, a ja się musze pochwalić bo dzisiaj odbyła się pierwsza kąpiel bez płaczu :) w końcu bo myślałam, że Kinga tego nie polubi.

I przy okazji coś Wam podpowiem. Dostałam od koleżanki tą gąbkę do kąpania (sama tego nie kupowałam bo niby zbiera bakterie), ale przydaje się bardzo, bo Kinga jest drobniutka i jak przez pierwsze kąpiele ją trzymałam to strasznie wierzgała, nie mogłam jej położyć w wanience bo moczył sie pępek i w ogóle nie było za fajnie, a z tą gąbką super i myślę nawet że jest lepsza niż te foczki - przynajmniej na początek bo miękka i wiem że mi z niej dziecko przez przypadek nie wpadnie do wody.

frutisek-pszczolki sa urocze
k@si@-dobrze ze malutka polubila kapiele i juz nie placze, a co do gabki to swietna sprawa ja z pierwszym dzieckiem tez uzywalam i bardzo sobie chwale

wy wszystkie juz takie zorganizowane,ja jak narazie mam tylko wozek ale w niedziele postaram sie zaopatrzyc w reszte,wiecie ze niemam nawet jednego ciuszka dla dzidzi ,kurcze jakbym zaczela teraz rodzidzic to dopiero by byla klapa

pozdrawiam was mocno

a to moj jedyny zakup(jak narazie)
malywozekih8.jpg

reklama
Zrobiłabym zdjęcia, ale nie mam cyfrówki. Może jak pożyczę od rodziców to zrobię, może już na dzieciątku te ciuszki sfotografuję ;D

Do góry