reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

Dorcia, a co to za model Graco? Ja mam quattro deluxe z usztywnianym nosidlem zamiast gondoli i fotelikiem wpinanym w stelaz.

reklama
Kurcze...już nie mogę nic kupować..ale czasami nie moge się oprzeć! tylko 6zł..no i 6,50zł przesyłka no i kurcze 2,50zł opłata i zrobiło się 15zł...niedobrze :( ;D
jukoniecvq6.jpg

Dorcia, fajny kolorek wózka :)

Dziewczynki, znalazłam cóś fajnego i w przystępnej cenie (i od razu zamówiłam :-[ ;) :laugh:, bo już mnie świerzbiła ta kasa na koncie :laugh: ;D).
okrycie1pn2.jpg
A to link (są inne kolorki, ja wybrałam BANAN): http://www.allegro.pl/show_item.php?item=116107573
Polecam tego sprzedawcę, mama mi zakupiła u niego przescieradła z gumką i są naprawdę świetnej jakości i mają piękne kolory, więc myślę, że to okrycie też będzie fajne, no i nie kosztuje 65 ani 90 ::) Zamówiłam też u niego kocyk bawełniano-polarowy...;) a co! Jak szaleć, to szaleć ;D

Frutisku, śliczne wdzianeczko ;D

Frutisku, skad ja to znam ;D To jest silniejsze od nas ;) Sliczniutki blezerek :)

Dominique, kapitalne to okrycie. Zaraz wchodze na stronke. Moze sobie zamowie :)

sandra1982-ja mam model quattro tour travel system tez z nosidlem zamiast gondoli u mnie naszczescie niema ostrej zimy wiec gondola by sie nie przydala

sliczne ciuszki kupujecie ja niemoge sie doczekac jutra i tego szalu zakupowego

pozdrawiam was mocno

dominique bardzo fajny ten polarek :) coś takiego podobnego kiedys pokazywałam... ale to się super nadaje do fotelika no i cena bardziej do przełknięcia

reklama
Do góry