reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

Dziewczyny..idę do kąpieli a później robie foty.Mam już kącik dla małej przygotowany.Łóżeczko rozłożyłam,pościel w łóżeczku...nie mogłam się oprzeć...i chyba wyciągnę co lepsze ciuszki i się dziś trochę pochwalę!!!

reklama
Wczoraj zamówiliśmy łóżeczko, bedzie w piątek ;Dmateracyk się juz wietrzy, pościele piora i napływaja nowe z allegro, jeszcze tylko jedna posciel i prześcieradła maja przyjść ;D później prasowanko i rozkładamy łóżeczko, wczoraj robiliśmy przemeblowanie bo jednak źle policzyliśmy i trza było poprzestawiac w pokoju ale juz dobrze jest ;D oddałam komode Mówie i juz poukładałam ciuszki.
Te przygotowania sa fantastyczne ;D

U nas łozeczko juz stoi ze 2 tygodnie rozłozone ale wczoraj dopiero połozyłam posciel i przykryłam fajowym kocykiem z misiem zeby mi sie nie kurzyło..tylko dzidzi tam brak ;)..narazie w zastępstwie lezy Miś.. ;D

Frutisku, czekamy z niecierpliwoscia na foteczki :)

Do mnie zadzwonila dzisiaj 'tesciowa', ze w przyszlym tygodniu jedziemy na zakupy ;D Nie mamy jeszcze lozeczka z materacem, poscieli, wanienki i kilku rzeczy typu spirytus :) Mam nadzieje, ze do konca przyszlego tygodnia bedzie juz komplet i zostanie tylko czekanie na przyjscie malej na swiat :)

;D trochę się popodniecam,ściany białe..coś musze wymyslić,jakieś obrazeczki powiesić...
kcikoliwki1iv9.jpg

o i nawet moją torbę spakowaną do szpitala za 12,90zł widać..
kciktorbarl1.jpg

z bliższa..moje pszczółki kochane( ale mi ładnie wyszło..jak foty na allegro! ;D )
brakujerusc1.jpg

wózeczek lepszy niż na zdjęciach allegrowych/wart ceny/dlatego wart ryzykować,mnie się udało..
wiooliwkigh4.jpg

z pościelką...hmmm....
wiopocielix1.jpg

i jeszcze z boczku.. ;D
wiommmve4.jpg

ja wiem ileż można...ale patrzcie na to rewelacyjne kółko( to podobno używany wózek! ;D idealny)
pieknekkoot8.jpg

i kosz przecudny..a jaki pakowny!!!
pieknykoszve6.jpg

narazie tyle...bo nie chcę was męczyć...ale musiałam gdzies to moje podniecenie ! zaspokoić...a gdzie,najlepiej na BB ! bo tylko wy mnie zrozumiecie...póxniej dalszy ciąg :p :p

Fiu fiu Frutisku , to ty juz przygotowana całą geba na przyjście malutkiej ;D wszystko sliczniutkie, poukładane, no to tylko teraz czekac na maleństwo ci zostało ;D

ja jeszce mam troche przed soba wiec Mrówa musi jeszcze poczekac z wylęganiem się ;)
ale mysle że juz w poniedziałek popstrykam foteczki ;D

Frutisku, i wozeczek i lozeczko sliczniutkie! :) Pszczolki to moje poscielowe faworytki :)Czekamy na ciag dalszy dzidziusiowych klamocikow :)

No dziewczyny, ja to 100 lat za murzynami... Nawet remontu nie dokonczylismy i jedziemy na wakacje na tydzien w dodatku! Rany, chyba jestem jakas lekkomyslna. Jak wroce to bede miala 36tc zamkniety...

reklama
bardzo ładnie Frutisku :) ładna ta pościel w pszczółki :) sama chciałam taka kupić, ale się jednak rozmyśliłam... no, ale może kiedyś...

Do góry