reklama
dzustta
Mama sierpniowa'06
Wama świetne zakupy
Mada ja bym sie nie zastanawiała, świetna kiecula.

Mada ja bym sie nie zastanawiała, świetna kiecula.

chyba przekonałyscie mnie do kiecki ale jest ale kosztuje na allegro 200zł
do uszycia byłaby dośc prosta i materiał tez nie byłby drogi , problem mam tylko z krawcowa, nawet nie wiem jak szukac takich sprawdzonych domowych
a takie kombinezony jak ma Wama to ja widziałam rok temu chyba w 5,10,15 teraz nie wiem czy juz sa ale na pewno beda

a takie kombinezony jak ma Wama to ja widziałam rok temu chyba w 5,10,15 teraz nie wiem czy juz sa ale na pewno beda

sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Mada, swietna ta kiecka!
Ami bedzie bosko w czyms takim wygladac!
:-)
I chyba rzeczywsicie duzo taniej wyszloby, gdybys dala taka do uszycia. Wiem, ze moja babcia miala jakas krawcowa w Sosnowcu wlasnie. Dowiem sie dzisiaj wieczorem i Ci napisze.

I chyba rzeczywsicie duzo taniej wyszloby, gdybys dala taka do uszycia. Wiem, ze moja babcia miala jakas krawcowa w Sosnowcu wlasnie. Dowiem sie dzisiaj wieczorem i Ci napisze.
Ipanema_Girl
Yummy Mummy
mada78 - ardzo ladna ta sukienka ;-) a czy corcia edzie miala jakiegos przystojnego kawalera do pary?
Dziewczyny, a w jakich butach Wasze dzieci biegaja po domu?? U mnie nie ma dywanow, deski i terakota, chcialam kupic Malemu jakies kapcie. Polecilybscie cos?
Dziewczyny, a w jakich butach Wasze dzieci biegaja po domu?? U mnie nie ma dywanow, deski i terakota, chcialam kupic Malemu jakies kapcie. Polecilybscie cos?
Ipanema- my mamy z Zetpolu ja kupowałam na allegro ale teraz nie maja wystawionych, mają znak "żółtej stopy", kosztuja ok 15zł w sklepach tez można spotkać, wkleje ci link do aukcji z używanymi abys mogła sie zorientowac jak wygladaja, ja jak najbardziej polecam
https://ssl.allegro.pl/item257300897_jak_nowe_kapciuszki_zetpol_rozm_19_bcm_.html
https://ssl.allegro.pl/item257300897_jak_nowe_kapciuszki_zetpol_rozm_19_bcm_.html
reklama
my kapci jako takowych nie mamy, mimo, ze u nas tez tylko plytki i parkiet....mala biega w grubych skarpetach z gumowym wkladem na podeszwach, sprawdza sie znakomicie ...mamy takie jak na rysunku , ciemne tyle , ze z kotkiem ( dwie pary zupelnie wystarczaja na zmiane )

Podziel się: