reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

reklama
Wama my Ci tu listę rozmiarów i kolorów przygotujemy a ty nam takie świetne kombinezony pokupisz:-):-):-)
mada nawet chwili się nie wahaj, Ami świetnie wygląda w takich żywych kolorkach:tak:

chyba przekonałyscie mnie do kiecki ale jest ale kosztuje na allegro 200zł:szok:do uszycia byłaby dośc prosta i materiał tez nie byłby drogi , problem mam tylko z krawcowa, nawet nie wiem jak szukac takich sprawdzonych domowych:confused:

a takie kombinezony jak ma Wama to ja widziałam rok temu chyba w 5,10,15 teraz nie wiem czy juz sa ale na pewno beda:tak:

Mada, swietna ta kiecka! :tak: Ami bedzie bosko w czyms takim wygladac! :tak::-)
I chyba rzeczywsicie duzo taniej wyszloby, gdybys dala taka do uszycia. Wiem, ze moja babcia miala jakas krawcowa w Sosnowcu wlasnie. Dowiem sie dzisiaj wieczorem i Ci napisze.

mada78 - ardzo ladna ta sukienka ;-) a czy corcia edzie miala jakiegos przystojnego kawalera do pary?

Dziewczyny, a w jakich butach Wasze dzieci biegaja po domu?? U mnie nie ma dywanow, deski i terakota, chcialam kupic Malemu jakies kapcie. Polecilybscie cos?

Mada, takie kapciuszki my kupujemy w Leclercu za 12 zeta, maja fajna profilowana wkladke i w chwili obecnej mamy juz trzecia pare. Tylko kolorystyka u nich szwankuje - albo ja na nic ciekawego nie trafilam.

reklama
my kapci jako takowych nie mamy, mimo, ze u nas tez tylko plytki i parkiet....mala biega w grubych skarpetach z gumowym wkladem na podeszwach, sprawdza sie znakomicie ...mamy takie jak na rysunku , ciemne tyle , ze z kotkiem ( dwie pary zupelnie wystarczaja na zmiane )

Do góry