reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

reklama
Nie no ta sukienunia przebiła wszystko!! :D jest super ..tez musze taką zapodać niuni .. ;D

Wybralam tylko niektore, bo nie chcialam sobie dodatkowego 'syfu' robic w sypialni ;) Jakos kolorki wyszly troszke niemrawo...:) ale juz sie nie moge doczekac az ubiore moja mala w te slodziachne ubranka :)

;D ;D Witajcie laseczki..dziewczyny wstałam dziś około 11,00 z natchnieniem na zakupy.Siadłam na allegro i poprostu nie wiem..ale to było silniejsze.Zrobiłam zakupy ..Wydałam około 280zł i niewiele kupiłam.Ale teraz myślę...czy nie za bardzo sie pośpieszyłam.W końcu kto jak kto ale ja powinnam uważać...ale z drugiej strony..to tak jakbym jeszcze miała wątpliwości .Przecież wiem że Oliweczka będzie...czy wy już robicie pierwsze poważne zakupy?
A ja kupiłam:pościel+ wypełnienie+baldachim+stelaż+prześcieradło+pieluchy 40szt(mam nadzieję iż nie przesadziłam)okrycie kąpielowe+rożek+podkłady bella+wkładki laktacyjne ::)
Powiedźcie żę nie przegiełam... :p

no co ty frutisku wszystko napewno będze potrzebne,jeszcze dokupisz dużo rzeczy.

Sandra mam do ciebie pytanko odnosnie tej sukienuni rózowej były wieksze rozmiary?? pozdrawiam!

reklama
Fritusek, już najwyższy czas aby rozpocząć zakupy dzidziusiowe ;D ja narazie mam troche ubranek ale tylko dlatego że wielerzeczy mam obiecanych i będą kupowane w lipu(tak akutat dziadkowie mają dopływ gotowki) a my czekamy na zerwiec (premia), dobrze zaczełaś i oby tak dalej ;) nic się niemartw , przecież będzie dobrze i szalej dalej dziewczyno z zakupami i nie myśl o niczym innym tylko jaka twoja dzidzia będzie wspaniała ;D

Do góry