reklama

dzidziusiowe boleści

kaju,trzymam mocno kciuki za Nadię,żadne dzecko nie zasługuje na cierpienie,oby malutka była zdrowa a ty żebyś znów mogła spoojnie sie uśmiechnąć!

reklama
Z boleści moje maleństwo ma zaparcia odkąd przeszliśmy na mleko bebilon pepti z powodu alergii, ale podobno to jest normalne przy każdej zmianie mleka i minie mam nadzieję za jakiś czas bo Adrianek strasznie się męczy.

Mój malutki domaga się regularnie jak w zegarku co 3 godziny karmienia :-D obojętnie czy to dzień czy noc. Zazwyczaj o 4-5 rano już chce ze mną rozmawiać więc spanko zaczynamy o 20 żebym mogła się choć trochę wyspać i tak jak u Oli nocą pije przez sen ale zawsze go unoszę do odbeknięcia bo jak nie to zawsze coś mu się uleje.

Tasha na zaparcia sprobuj termopmetr z oliwka!!! Podobno dziala!!!

A ja wczoraj znalazlam fajny artykul o rozwoju i postepowaniu z trzymiesiecznym dzieckiem!!! Trzy strony godne przeczytania!!!
Jak

Tasha ja też daję Bebilon pepti i też z początku były problemy z brzusiem i dochodziło do kolek ale jak na razie (odpukać) jest spokój i buziunia wyładniała tyle że to zasługa maści ELIDEL .

Agatko bardzo ciekawy ten artykuł.
Te problemy z linkiem to chyba przez opcję która jest w pozostałych opcjach (Automatycznie zmieniaj linki na tekst)

spróbuję ja Jak

reklama
Czy wasze dzidzolki tez sie zaczely tak bezlitosnie slinic??? Moj wyglada jagby mial slinotok, wszystko mokre, nie je z butelki bo przypuszczam ze go dziaselka bola! Czytalam ze w tym okresie moga juz sie dzieci slinic na zabki ale to nie znaczy ze one juz sie wyzynaja! Moga wyjsc za jakies 2 miesiace! Chce tylko wiedziec czy wasze tez sa takimi slimaczkami???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry