OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Powodzenia Kasiek we wprowadzaniu nowości! a co do czopka to ja wkładam zasze pól a Viburcol cały i jest ok tylko duuuużo kupek po tym!
Wkurzyłam się na ta moją pediatrę! Moze ona głupoty klepie z tym mierzeniem temp.? Dzieki za rady,jesteście kochane i pomogłyście mi zaoszczędzić kilkadziesiąt złotych bo byłam gotowa kupić ten termometr do uszka za 80 zł a tak kupie tylko elektroniczny za 30 zł i...bedę mierzyć w pupce!

Wkurzyłam się na ta moją pediatrę! Moze ona głupoty klepie z tym mierzeniem temp.? Dzieki za rady,jesteście kochane i pomogłyście mi zaoszczędzić kilkadziesiąt złotych bo byłam gotowa kupić ten termometr do uszka za 80 zł a tak kupie tylko elektroniczny za 30 zł i...bedę mierzyć w pupce!

kosztował niespełna 25zł.
 kosztował niespełna 25zł. 

Ja juz mam dosc.Ciagle go przebieram, wszystko smierdzi doslownie rzygowinami bo jak ulewa 3h po jedzeniu to wiecie jak to smierdzi
 Ja juz mam dosc.Ciagle go przebieram, wszystko smierdzi doslownie rzygowinami bo jak ulewa 3h po jedzeniu to wiecie jak to smierdzi Pralka pierze na okraglo, nie nadazam z praniem naszych ciuchow przez to, sliniaki zmienim mu co pol godziny a czasem nawet co 10 minut bo on je bierze do buzi takie smierdzace.RATUNKU!!!!
 Pralka pierze na okraglo, nie nadazam z praniem naszych ciuchow przez to, sliniaki zmienim mu co pol godziny a czasem nawet co 10 minut bo on je bierze do buzi takie smierdzace.RATUNKU!!!!