Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a co do seriali to jak M byl za granica to wciagnelam sie w brazylijski czy jakis tam "ojciec korache" maz sie wscieka i mi przelacza a ja go tak lubie :
ja bułki z dżemem i mleczko właśnie pochłonęłam i m i gorąco
musiałam wstać o 8 bo hydraulik się przyturlał
ale z moją przytomnością kiepsko
dobrze że mężuś zrobił śniadanko
myje kociak naczynia i przebąkuje że zaiądzie zaraz do kompa no cóz nie będę się stawiać zwłaszcza jak mówi że za 2 godzinki poodkurza
no ładnie dziewczyny! Mój za jakąś godzinkę będzie myć okienka, ma poodkurzać, a wieczorkiem pojedziemy prawdopodobnie po łóżeczko i przewijak (używane, bo po dzieciaczkach szwagra).
A my dopiero śniadanko zjedliśmy, muszę się pochwalić, że jestem oszczędną gospodynią domową znalazłam w lodówce parę kawałków niezbyt świeżego białego sera różnego gatunku dodałam jogurt, wyhodowany przez siebie szczypiorek, zielonego ogórka i zapomnianą resztkę sałaty lodowej i był taaaaaaaaki gzik że miałam ochotę wylizać miseczke
a mąż przyniósł z piekarni gorący chlebek ...
chcę jeszcze gziku!!!!!
a co do bzykania - aga - współczuję! - wyrobimy średnią krajową za was ;D