reklama

Dzidziusiowe zachcianki

reklama
kinga ja tez >:( ja planuje na wtorek romantyczny wieczorek,mam zamiar zalozyc piekna bielizne(ale jak trzeba byc przezornym to sie w lustrze nie przejrze nawet),tak wlasnie tak zrobie

musze kupic barrrrrrrrrdzo sexsowna bielizne(jak juz to na calego,trzeba przykluc jakos uwage-zeby odwrocic na biektore zeczy uwage,np.tylka ;D) nie a tak na powaznie to dopiera maz ma wolne a tak od 19-7 nawala w pieprzonej robocie i to biedny 4 nocki pod rzad :( nawet nie wiem jak on sie wysypia............najlepiej jakbym w totka wygrala taka szosteczke mala ;)

kurdę a my mamy zakaz seksu i mi się od tego na łeb rzuca wietrzę wszędzie podstęp i zdradę ostatnio na reality tv ogladałam program cheaters i od tego czasu kuku w głowie mam

od tego siedzenia w domu wali mi się w deklu i jak Mirek wróci po 7 minutach ze sklepu a nie po 5 to mam dziwną minę

kurdę bzykać mi się chce buuuuuuuuuuuu

a teraz jeść czuję się jak monstrum

reklama
aga ja mialam takie schizy jak maz w irlandii siedzial to jak mi syg.nie puscil po 5 min.to dzwonilam z ryjem co robi ze nie slyszy ::)..........tez dostawalam na leb boon tam a ja tu..............

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry