Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
mi wchodzi tylko tłusty z mlekowity i mleko w plastikowej butelce tłuste tez z tej firmy - inne mi śmierdząagao pisze:niestety smakuje mi tylko półtłusty i tłusty chudego nnie mogę przełknąć o dziwo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mi wchodzi tylko tłusty z mlekowity i mleko w plastikowej butelce tłuste tez z tej firmy - inne mi śmierdząagao pisze:niestety smakuje mi tylko półtłusty i tłusty chudego nnie mogę przełknąć o dziwo
;D ;D ;D mleko prosto z lodówki jest superkoga pisze:no to witam w fanklubie nabiału!!!! :laugh:
ja jak juz pisałam KEFIR i biały ser - oczywiście że NIE chudy, no i zimne mleczko prosto z lodówki i z kartonika![]()
a nie ma gdzieś niedaleko Ciebie nocnegp sklepu?? albo Kasianka - rozgnieć twaróg i dodaj mleka, sama nie wiem co Ci poradzić - nieraz tak sie ratowałamkasianka pisze:a ja serek mam ze wsi..ale zapomniałam kupić kefir, a raczej byłam pewna że mąż wziął...ale chyba coś pomyliłam- to nie był mój mążi całą drogę powrotną ze sklepu kłóciliśmy się o ten piep..... kefir
chyba jestem nieznośna. i jak na złość strasznie mi się chce tego sera z kefirem właśnie
![]()