reklama

Dzidziusiowe zachcianki

reklama
kurcze i zjadlabym taki serek ze smietanka i cebulka(o nbie bez cebulki nie lubie a po niej mam te bolace babelki dolatujace do gardla ::))to ze szczypiorkiem,nie chce mi sie isc do sklepu :(

no to witam w fanklubie nabiału!!!! :laugh:
ja jak juz pisałam KEFIR i biały ser - oczywiście że NIE chudy, no i zimne mleczko prosto z lodówki i z kartonika :P

a ja serek mam ze wsi..ale zapomniałam kupić kefir, a raczej byłam pewna że mąż wziął...ale chyba coś pomyliłam- to nie był mój mąż :):) i całą drogę powrotną ze sklepu kłóciliśmy się o ten piep..... kefir:) chyba jestem nieznośna. i jak na złość strasznie mi się chce tego sera z kefirem właśnie :(

kasianka pisze:
a ja serek mam ze wsi..ale zapomniałam kupić kefir, a raczej byłam pewna że mąż wziął...ale chyba coś pomyliłam- to nie był mój mąż :):) i całą drogę powrotną ze sklepu kłóciliśmy się o ten piep..... kefir:) chyba jestem nieznośna. i jak na złość strasznie mi się chce tego sera z kefirem właśnie :(
a nie ma gdzieś niedaleko Ciebie nocnegp sklepu?? albo Kasianka - rozgnieć twaróg i dodaj mleka, sama nie wiem co Ci poradzić - nieraz tak sie ratowałam ;) zamiast sie kłócić-trzeba było wrócić po ten nieszczesny kefir ;D

wiem Osinka, trzeba było wrócić :) ale ja się już ledwo na nogach trzymałam.. bo oczywiście nie mogłam wybrać koloru farby do kuchni. tzn ja mogłam wybrać ale mój mąż już wtedy chciał się kłócić :)
też stwierdziliśmy że trzeba go z mlekiem zjeść :)
a do sklepu nocnego już nie pójdę, bo właśnie skończyliśmy malowanie i mam dość..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry