Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja miałam dzisiaj rybkę+ziemniaczki+sosik pietruszkowy , jak nałożyłam jedzonko, to przypomniało mi się, że miałam zrobić jeszcze surówkę z kiszonej kapusty, ale było już za późno i kapusta będziej leżakować pewnie do jutra.
A ja własnie byłam na obiedzie w Locie. Pychotka. Wciągnęłam zupkę ogórkowa, kopytka, udko z kurczaka, kapustę zasmażaną i kompocik wiśniowy. Ale pyszne... Wcale misie juz nie chciało wracać do pracy... Może wieczorem zrobię naleśniki, kupiłam takie w proszku, co trzeba tylko dolać mleka . Robiłyście? Ja nie umiem robić naleśników, wiec kupiłam półprodukt .
NALEŚNIKI!!!! zrobię chyba na kolację!!!! ;D
Kaśka74 ciasto naleśnikowe robi się bardzo prosto! jajko, mleko, mąka, szczypta soli, łyżeczka mąki i łyżka oleju. Mąkę i mleko dodaję zawsze na oko, żeby wyszła konzystencja gęstej śmietany.
Chyba się nauczę Ivon, ale to już w przyszłym tygodniu jak będę w domku. Rany jak sie nie mogę doczekać... A tu jeszcze jutro mam o 13.30 spotkanie służbowe, ale to juz chyba ostatnie bo w piątek wszystko przekazuję i spadam do domku