reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziusiowe zachcianki

Agao- to pij jak najwięcej. Ja cęesto zapominam o piciu (jakoś nie mam pragnienia) i ostatnio pojawiły się jakieś ciała ketonowe w moczu. Ginka dała mi drukowanymi literami- NAWODNIĆ!!!

reklama
mokkate ostatnio tak się napiłam że do garażu podziemnego dojść nie mogłam z mieszkania bo wracałam 3 razy siku

Mnie dzisiaj w nocy naszła taka ochota na coś gazowanego, że biedny mąż jechał na stację benzynową, żeby spragnionej żonie niezdrowy napój przywieźć.

agao! Jesteś boska z tym kebabem. Zarządziłam dla Rafała!!! :) Było przepysznie. Dzięki za pomysł :) Brakowało tylko coca coli. Mój chłop jest stanowczy - nie pozwala i już!!!

Asioczek!! Łyknij za mnie szklaneczkę, proszęęęęę!!!

ja dziś zrobiłam na obiadek makaron z sosem szpinakowo - serowym (z serem typu lazur) :p :p :p
do tego soczek marchwiowy :p

smażonego, majonezowego i kapuścianego ostatnio nie mogę :-[

Właśnie zastanawiam się na co mam ochotę ... Mąż się wycwanił i dzisiaj uzupełnił zapasy domowe ... Lodówka pełna, napoje wszelkiej maści zakupione, lody, szpinak i pierogi również ... Moje ukochane ptasie mleczko łobuz przywiózł pakowane po 3 kostki, bo przeważnie ja zjadam właśnie 3 kostki a on resztę kartonika.
Wietrzę lodówkę i nie mogę się zdecydować. Mam ochote jedynie na ser pleśniowy a ten jest zakazany :-[.

KingaP pisze:
agao! Jesteś boska z tym kebabem. Zarządziłam dla Rafała!!! :) Było przepysznie. Dzięki za pomysł :) Brakowało tylko coca coli. Mój chłop jest stanowczy - nie pozwala i już!!!

Asioczek!! Łyknij za mnie szklaneczkę, proszęęęęę!!!

cieszę się że przyadł Wam do gustu
ja wczoraj skusiłam się na ciepłego pączka z jagodami i rubą warstwą lukru byl świetny ale o dziwo zjadłam tylko 1/2 resztę mój odkurzacz- mąż uwielbia jak zostaje dla niego wicej :laugh:

dzisiaj znowu apetytu nie mam

reklama
a ja od paru dni wprost choruje na toffifee :) teraz tez wlasnie pochlonelam pol paczki (tylko pol z powodow rozsadkowych, moglabym cala :) )

Do góry