reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziusiowe zachcianki

szkoda że nie wyszłam za Osinkę ;D :)

ale było by żarło :)

a mi coś niedobrze i niew iem co mi się chce zjeść

reklama
a za mną chodzi taka sałatka z pieczarkami, jajkami i nie wiem czym jeszcze. Czy któraś z Was robi takie cuda? Osinka??? :)

Sałatki są fajne, bo nie wymagają wielkich umiejętności :-) Kroi się, miesza, dodaje majonez (ewentualnie troszkę musztardy,śmietany), doprawia i gotowe ;D

Mi się właśnie zachciało pizzy :-) Akurat mamy obok pizzerię czynną do 23 i zaraz idziemy ;D

KingaP pisze:
a za mną chodzi taka sałatka z pieczarkami, jajkami i nie wiem czym jeszcze. Czy któraś z Was robi takie cuda? Osinka??? :)
Nie wiem czy to o to ci chodzi - pieczarki (ugotowane i pokrojone) + jajka + groszek konserwowy + ogórki kiszone (pokrojone) + majonez + sól + pieprz - wymieszać - Ja lubię BARDZO

a ja mam ochotę na beziki :p :p :p :p
jak do jutra nie urodzę to idę do ciastkarni dzisiaj mi sie zupełnie nie chce iść

albo jakaś napoleonka, kremówka, babeczka z truskawkami, eklerek lub ptyś ale bym sobie zjadła

iwosz pisze:
KingaP pisze:
Nie wiem czy to o to ci chodzi - pieczarki (ugotowane i pokrojone) + jajka + groszek konserwowy + ogórki kiszone (pokrojone) + majonez + sól + pieprz - wymieszać - Ja lubię BARDZO

no no, o coś takiego mi chodzi :)
Iwosz, a jakie proporcje tego wszystkiego? Groszek trzeba dawać? Ja nie lubię

No i wychlapałam tą Pepsi prawie w 100%. :mad: Jestem na siebie zła,
bo od dwóch dni moja dzidzia jest wyjątkowo ruchliwa.
Myslicie, że to może byc przez Pepsi?

reklama
Do góry