reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziusiowe zachcianki

reklama
Mnie wyciągnęła sister na zakupy i wstąpiłyśmy do KFC - i zjadłam zestaw z twisterem i wypiłam pepsi.... Ale było dobre.... Pepsi była przepyszna!!!! ;D ;D ;D

Osinka, ja to Cię podziwiam!!! Ty codziennie coś pieczesz!!! Fajnie było z Tobą mieszkać :laugh: :laugh: :laugh:

z osinki to kuchara ;D smaka nam zawsze zrobi a to salatka a to oponki :p

ja tez uwielbiam gotowac-ale mieszkam z tesciowa i jak gotuje to mi w garkach siedzi i dyryguje,czyli jak gotuje ja to i tak wszystko ona............no ale jak jest w pracy to mam pole do popisu ;)

frytki bym zjadla i pepsi napila ::)-ciagnie mnie do niezdrowego zarcia to chyba na zapas
kurcze frytki musze zjesc!

reklama
Chyba juz tak jest że jak czegoś nam nie wolno to ciągnie do tego jak nie wiem, mój mąż jak pije pepsi to muszę go prosić żeby dał chociaż łyczka spróbować taka mam ochotę. tak mówicie o tych frytkach, że zastanawiam się czy sobie nie zrobić ;)

Do góry