reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziusiowe zachcianki

reklama
fionka, jak tam kapuśniak?? ja też dziś gotuję, taki mega kwaśny ;)
oczywiście połowę kapusty, którą kupiliśmy do zupy zeżarłam w trakcie krojenia :laugh:

osinko melduję , że kapuśniak ugotowany i smakuje ........kapuśniakiem ;D więc absolutny sukces został osiągnięty
a jeśli chodzi o ilośc kapusty to przezornie kupiłam więcej i oczywiście ......nadwyżkę zeżarłam
jestem z siebie baaaaardzo dumna

oj dziewczynki! jak wy dajecie radę?. Ja od kilku miesięcy nie jem kapusty  - w ogóle!- ani tym podobnych - w moim brzuchu po prostu nie ma miejsca!!!!!!!!!!!!!

ale ogórki kiszone - codziennie ;D ;D ;D

fionka - proszę, proszę - odkrywamy talenty

Fionka- gratuluję nowych umiejętności.

Ivka- chyba wygrałaś w zawodach pączkowych. ;D
Ja az dwa zaliczyłam, bo jak na mnie to bardzo dużo.
A dziś boli mnie żoładek...
Tak, że Koga doskonale Cię rozumiem...

ja wczoraj 2 pączki i trochę pokruszonych faworków nie smakowały mi wczoraj

za to dzisiaj najadłam się surówki z kiszonej kapusty z cebulką i oliwą i mnie zaraz skręci

wyjęłam sobie z lodówki fantazję z jagodami i mąż pochłonął buuuuuuu

reklama
Do góry